Nαταλία Καλημερατζή για το «Βραχιόλι της Φωτιάς»: «Με το ζόρι συγκρατούσα τα δάκρυα μου»

0




Το «Βραχιόλι της Φωτιάς» έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Ertflix και έχει κερδίσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις, με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde να κάνει αφιέρωμα γράφοντας πως «στην Ελλάδα, μια σειρά θυμίζει επιτέλους τη μοίρα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης».

Η Ναταλία Καλημερατζή που ήταν ανάμεσα στις ηθοποιούς που υποδύθηκαν την τσιγγάνα Τσιούμπη, σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, σχολίασε την εμπειρία της, τονίζοντας πως συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά της στα γυρίσματα της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στον σκηνοθέτη, Γιώργο Γκικαπέππα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, γράφοντας στη λεζάντα: «Μόλις λίγες δεκαετίες πριν…. Πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει ο Άνθρωπος στον Άνθρωπο… Με το ζόρι συγκρατούσα τα δάκρυα μου….μπροστά στην ταπείνωση, τη βία, την εξαθλίωση, προκειμένου να εξοντωθούν μαζικά οι Εβραίοι της Πόλης. Υπέροχες ερμηνείες, υπέροχοι συντελεστές …. Φροντισμένο από τον τρυφερό και ταλαντούχο Γιώργο Γκικαπέππα που έχει πάντα τον ηθοποιό του, Τον Άνθρωπο και το συναίσθημα του προτεραιότητα».

Η υπόθεση της σειράς «Το Βραχιόλι της Φωτιάς»
Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία Μωής Κοέν (Νίκος Ψαρράς) να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί, η σύζυγός του, Μπενούτα (Ελισάβετ Μουτάφη), φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ (Χρήστος Λούλης και Δημήτρης Αριανούτσος σε νεαρή ηλικία), ένα παιδί γεννημένο κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά.

Η ιστορία της φωτιάς, που άλλοτε δημιουργεί και άλλοτε καταστρέφει, δείχνει να ακολουθεί τον Ιωσήφ σε όλη του τη ζωή. Η οικογένειά του ζει τον εμπρησμό του Κάμπελ, τη χρεοκοπία του πατέρα και τη φυγή της μεγάλης του αδελφής, Ζακλίν (Νεφέλη Κουρή) από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο (Σπύρος Σταμούλης).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !