Μετακομίζει η Μελέτη και αλλάζει ώρα η Κοινωνία Ώρα MEGA;

4



Ριζικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην πρωινή ζώνη του Mega... Φαίνεται πως το κανάλι θέλει να κάνει κάποιες μετατροπές, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα, δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί δυναμικά το Happy Day. Οι δυο εκπομπές προβάλλονται παράλληλα κι αυτό, δυστυχώς, “καίει” κάποια θέματα του MEGA Καλημέρα. Σκοπός του καναλιού τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Open Weekend, είναι να αλλάξει ώρα στην Ελεονώρα Μελέτη. Κάποια σενάρια θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει το βασικό πρωινό του MEGA, μεταφέροντας έτσι την Δανάη Μπάρκα σε άλλη ζώνη..

Αυτό σημαίνει πως ίσως δούμε την Δανάη Μπάρκα σε άλλο project ή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου! Εάν προκριθεί αυτό το σενάριο και πάρει το Πρωινό η Ελεονώρα Μελέτη, θα δούμε αλλαγές και στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αηδία καταντησε το mega, αυτοί δεν έχουν ιδέα από προγράμματησμο, κάνουν το ένα λάθος, μετά το άλλο μιλάμε οι εκπομπές του, έχουν πάρει τώρα πια το κατήφορο, τρανή απόδειξη το κόψιμο του celebrity game night, έχουν περάσει τρία χρόνια και από τότε αντίγραφει τα άλλα κανάλια. Μιλάμε τίποτα δεν άλλαξε, από τότε που ξανανοίξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βρίσκω σωστή την ιδέα αυτή. Η επιλογή του MEGA για τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης ήταν καινοτόμα και απέδωσε στην αρχή. Προφανώς, υπήρξε πτώση στην συνέχεια, αλλά οφείλουν να επιμείνουν στην συνταγή αυτή, για να επανέλθουν στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Εξάλλου, τόσο η Μελέτη όσο και η Μπάρκα σημειώνουν μέτρια, αλλά όχι κακά ποσοστά, κι επομένως, μια τόσο ριζική αλλαγή μπορεί να γκρεμίσει ο,τι έχτισαν. Ας επικεντρωθούν στο περιεχόμενο των εκπομπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To νέο MEGA είναι το καλύτερο MEGA που είχαμε την τελευταία 20ετία αλλά η πρωινή του ζώνη ειναι το μόνο του σημείο που είναι μπουκωμένο, υπερφορτωμένο και ενοχλητικό. Τουλάχιστον μία εκπομπή περισσεύει, για να μην πω και δύο. Μία λύση τύπου 05:00-09:00 ενημερωση 09:00 - 12:00 πρωινάδικο 12:00 - 13:00 ειδήσεις και 13:00 - 14:00 επανάληψη σειράς ή νέο τηλεπαιχνίδι (ή τουμπαλιν τα δύο τελευταία) θα ήταν ταμάμ. Δεν είναι ανάγκη όλες οι τηλεπερσόνες να έχουν εκπομπή απλά για να έχουν ειδικά αν δεν φέρνουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !