Γιώργος Λιάγκας για Κώστα Τσουρό: Αν τον αφήσει το Mega, τον έχω κλείσει ήδη...

1



Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Πρωινό, εξέφρασε ξεκάθαρα την πρόταση του να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν, στην περίπτωση που τον αποδεσμεύσει το Mega.

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός είπε στον Γρηγόρη Μπάκα: «Ξεκινάμε στις 9, μια χαρά όλα, συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε, πιο ψυχαγωγικοί γιατί η ενημέρωση θα είναι πριν από την τετράωρη εκπομπή με τον Ιορδάνη και την Ανθή. Μια χαρά, τα κανάλια έτσι αποφασίζουν, έτσι κάνουν. Θα προσπαθήσουμε να ψυχαγωγήσουμε, όπως κάναμε και πάντα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρω τίποτα για την επόμενη χρονιά. Το Mega είναι προτεραιότητα, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να μιλάμε. Μου αρέσουν και η ψυχαγωγία και η ενημέρωση το ίδιο. Αν μου έλεγε κάποιος ότι πρέπει να διαλέξω υποχρεωτικά το ένα από τα δύο, θα διάλεγα ενημέρωση».

Αμέσως μετά τη μετάδοση του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Γνωρίζω ότι έχει συν ένα με το Mega και νομίζω ότι επειδή είναι καλός συνεργάτης δε νομίζω να κάνει το λάθος ο Κώστας Σούσουλας να τον αφήσει. Γιατί άμα τον αφήσει, Κώστα τον έχω κλείσει ήδη».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι γιατί είναι πολύ επιτυχημένος δημοσιογράφος. Όπου κι αν έχει συμμετάσχει, επιτυχίες κάνει... Τρέλανε μας ρε Λιάγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !