Ριζικές αλλαγές στο MEGA... - Τι θα συμβεί με Μελέτη, Μπάρκα και Μενεγάκη;

3


Λήγουν στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν τα συμβόλαια της Δανάης Μπάρκα και της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. 


Όπως αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, τα συμβόλαια των δυο παρουσιαστριών της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού, λήγουν στο τέλος της φετινής χρονιάς. Οι συζητήσεις για την Ελεονώρα Μελέτη, όπως αναφέρει η έγκριτη δημοσιογράφος, έχουν ξεκινήσει, χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα επίσημο. Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό με ανώτερα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού. Αν και εφόσον, ανανεώσει στην πρωινή ζώνη του MEGA, η εκπομπή της θα ανανεωθεί πλήρως και σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε θεματολογία.

Η Δανάη Μπάρκα θα μπει και αυτή σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού, με την δημοσιογράφο να σημειώνει πως το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι καλό. Ωστόσο, το MEGA βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο αλλαγών και λήξη συμβολαίων και οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει από το μηδέν. 

Tέλος, όσον αφορά το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, είναι τριετές, άρα παραμένει κανονικά και την επόμενη σεζόν στην μεσημεριανή ζώνη του MEGA. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, ειδικά στο πάνελ.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους, πως γίνεται να κρατάτε την Αυτή την μούχλα, την Μενεγάκη που είναι ότι νάνε, ντροπή και αισχος, προτιμώ το mega να δώσει την σκυτάλη στις ελληνικές σειρές, παρά να βλέπω αυτό το ψώνιο, κάποτε το μεγάλο κανάλι έβγαζε σε επανάληψη ελληνικές σειρές, τώρα πια δεν είναι το ίδιο, είναι ότι απαράδεκτη κίνηση που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καημενοι συνεργατες πανελιστες..πανε εκει σκιζονται καποιοι απ αυτους στη δουλεια κ οταν δεν κανει ταμειο η παρουσιαστρια ξηλωνονται..οι παρουσιαστριες δεν φταινε ποτε..απλα επωμιζονται την επιτυχια οταν συμβαινει. ελληνικη επιχειρηματικοτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριζικές αλλαγές είναι τα εξής, Κοινωνία ώρα Mega 5:30-9:30 ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 9:30-12:30 12:30-13:00 Δελτιο 13:00 -14:00 Επανάληψη σειράς 14:00-16:00 Μελέτη σε σκληρό μεσημβρινό , Μενεγάκη ΣΚ 13:00-15:00 ή μεγάλη επιστροφή της στη πρωινή ζώνη και Δανάη ΣΚ. Η παρούσα καταιγιστική διαδοχή των εκπομπών κουράζει... Βελτιωτικές μεταβολές στην πλαισίωση δε θα επιφέρουν καμία αύξηση στην τηλεθέαση, μόνο μια ποιοτική αναβάθμιση ίσως. Βροχηδόν τα 10αρια για Μελέτη, δεν την προβληματίζουν; Ας δοκιμάσει την τύχη της σε άλλη ζώνη και ούσα η μοναδική εκπομπή του είδους τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !