Έτσι έκλεισε ο Κοκλώνης το J2US - Στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους

4

 


Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την δική του εξήγηση στο τέλος του J2IS λέγοντας:

«Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. 

Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. 

Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ».

«Ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Νίκος Κοκλώνης .

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εκτός του ότι είναι σιχαμένο να βάζεις μπροστά τους υπαλλήλους της εταιρείας σου για να συγκινήσεις , πες μας και για τους ανθρώπους που εργάζονταν στην airtickets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι επιχειρηματίες που έριξαν έξω τις επιχειρήσεις τους είχαν εργαζόμενους. Είναι τουλάχιστον λαϊκισμός να τους χρησιμοποιείς για να την βγάλεις καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας ακόμη Φουρθιώτης μόνο που αυτή τη φορά είναι ακόμα χειρότερο το ...φαινόμενο γιατί έχει δικτυωθεί ακόμα περισσότερο στα media. Η κατάρρευση αυτού του διεφθαρμένου ναρκισσιστικού τσίρκου θα έρθει σύντομα ότι και να κάνει και όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι celebrities που τον γλείφουν τώρα για το μεροκάματο στο μέλλον θα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν όπως ακριβώς έγινε με Φουρθιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !