Αυτά είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του J2US

1


Μέσα από το J2US ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε στην έναρξη του σόου να κάνει μια έμμεση, πρώτη, αναφορά στο θέμα που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ».


«Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και πολλά πολλά ακόμα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του J2US, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου. «Ως σωστός, λοιπόν, οικοδεσπότης θέλω να υποδεχτώ τους αγαπημένους μου κριτές που μπήκαν με τον δικό τους τρόπο στο κλίμα των Αποκριών».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάτσε στα αυγά σου Κοκλώνη γιατί οι 80 σελίδες καταφθάνουν. Και μπορεί όλοι να κάνουν τουμπεκί γιατί έχεις δυνατά πρόσωπα δίπλα σου, δες Μαρινάκη και διάφορα λαμόγια δημοσιογράφους,δεν σε ξεπλένει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !