Το Dragons’ Den αλλάζει μέρα... - Πότε θα παίζει από την επόμενη εβδομάδα;

8



Το «Dragons’ Den», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, ξεκίνησε την προβολή του και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, και παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το Τηλεοπτικό αυτό σόου που απέσπασε διάφορες κριτικές από την επόμενη εβδομάδα αλλάζει μέρα προβολής. Έτσι απο 10/2 στις 21:30 και κάθε Παρασκευή το Dragons’ Den θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1 κι όχι κάθε Πέμπτη.



Στο 2ο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE», την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, οι Έλληνες DRAGONS επένδυσαν προσωπικά κεφάλαια ύψους 110.000€ σε ιδέες, επιχειρήσεις, προσωπικότητες που τους εντυπωσίασαν, αποδεικνύοντας ότι όταν ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι σωστό, δεν διστάζουν να βάλουν τα χρήματά τους. Αρκετά από τα «πιτσαρίσματα» των επιχειρηματιών που παρουσιάστηκαν μπροστά στους DRAGONS, κέρδισαν το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν κατάφεραν όλοι οι επιχειρηματίες να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία με τους επενδυτές.

 

Μεγάλη κερδισμένη του 2ου επεισοδίου του «DRAGONS’ DEN GREECE», ήταν η επιχειρηματίας Μιρκέτα Βιδάλη, η οποία εντυπωσίασε τους DRAGONS και αποδέχτηκε την προσφορά της Λιλής Περγαντά, του Χάρη Βαφειά και του Πολ Ευμορφίδη να αποκτήσουν έναντι 60.000€  το 30% της επιχείρησής της. Όπως η ίδια δήλωσε, μέσα από το «DRAGONS’ DEN GREECE» κέρδισε εκτός από επένδυση, τη γνώση και την εμπειρία που έχει ανάγκη για να εξελιχθεί επιχειρηματικά, καθώς το mentoring των DRAGON είναι το μεγαλύτερο όφελος που αποκόμισε από αυτή τη συμφωνία.  

 

Ο Δομήνικος Πρίτης, γεμάτος ιδέες και φιλοδοξία, αναζήτησε επαγγελματική «συγκατοίκηση» με κάποιον από τους DRAGONS παρουσιάζοντας μια νέα, μοντέρνα και ασφαλή πλατφόρμα εύρεσης συγκατοίκου. Ο tech επενδυτής Λέων Γιοχάη επένδυσε στην πρωτοποριακή ιδέα, αλλά και στην προσωπικότητα του founder δίνοντας τελικά το διπλάσιο της αρχικής προσφοράς του επιχειρηματία, δηλαδή 50.000€ για το 7,5% της εταιρείας του.

 

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους στο 2o επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους DRAGONS καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους και δέχτηκαν προσφορές, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

 

Οι 5 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες στο επόμενο επεισόδιο, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:30, με το καινοτόμο τηλεοπτικό project που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα να αποδεικνύει ότι στο «DRAGONS’ DEN GREECE» όλα μπορούν να συμβούν, όπως και στην πραγματική ζωή και τις επιχειρήσεις.

 

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οταν λεγαμε οτι δεν θα παει καλα και πως πολυ συντομα θα του αλλαξουν μερα και ωρα καποιοι μας επιτιθονταν εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τα πήγε χθες με φουλ ανταγωνισμό. Έξυπνη κίνηση του ΑΝΤ1 να το πάει Παρασκευή που θα έχει πιο χαλαρό ανταγωνισμό. Μάλλον ενοχλεί πολύ που για άλλη μια φορα το σχολίασαν περισσότερο και απο τον Σασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα πήγε μια χαρά, γι' αυτό του αλλάζουν μέρα άρον άρον 😂

      Διαγραφή
    2. Πιο χαλαρό ανταγωνισμό γιατί; Τον ίδιο ανταγωνισμό θα έχει εκτός του Survivor

      Διαγραφή
  3. Χθες πάντως δεν τα πήγε άσχημα. Κοντραρε στα ισα Μαυρο ροδο και νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα στον ύπνο σου θα το είδες 😂😂😂

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν τα 15' σε άλλη ανάρτηση. Άνοιξε τα στραβά σου

      Διαγραφή
  4. δεν καταλαβαίνω γιατί άρχισαν τα πειράματα πάλι και του αλλάζουν ώρα, είναι ένα πρόγραμμα που τα πάει αρκετά καλά κυρίως στα νεανικά κοινά και έχει κάνει αίσθηση ήδη από τα πρώτα 2 επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !