Αυτή η σειρά θα αντικαταστήσει την μια μέρα των Παγιδευμένων - Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

6



Καθηλωτικές ερμηνείες, συγκλονιστική φωτογραφία και μοναδική ατμόσφαιρα μυστηρίου συνθέτουν μοναδικά, ένα ξεχωριστό ελληνικό noir που θα μας συγκλονίσει.


Μια γέφυρα στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας.

Ένα πτώμα που αποκαλύπτει ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα.

Παράνομοι μηχανισμοί και συγκάλυψη ενός μυστικού, που θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο χωρών.  

Μια Ελληνίδα και ένας Τούρκος αστυνομικός που αναγκάζονται να συνεργαστούν.  


Μία μίνι σειρά, μία μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1+ , ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, που γοήτευσε κοινό και κριτικούς, έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει.

«Η ΓΕΦΥΡΑ» έρχεται στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 όπου και θα πάρει την θέση των Παγιδευμένων.


Στη «Γέφυρα», Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα. Με φόντο τη δική μας πλευρά του χάρτη, η σειρά ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε δίπολα που μαγνητίζουν τους πρωταγωνιστές και ελέγχουν τις πράξεις τους: Δύση και Ανατολή, Ελλάδα και Τουρκία, παρανομία και καθήκον, αλήθειες και μυστικά.




Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς


Στη «ΓΕΦΥΡΑ», όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και η ερώτηση μου είναι απλή. Θα δούμε ολόκληρη την σειρά ή πάλι λίγα επεισόδια όπως είχε γίνει και πριν τα Χριστούγεννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα η ερώτησή μου είναι γιατί κόβονται επεισόδια από τους παγιδευμένους? Αφού Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή δεν έχει πρόγραμμα ο Αντ1 ας δείξει εκεί τη γέφυρα. Δυόμισι μήνες οφ λόγω του Μουντιάλ και δεν έχουν επεισοδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα τις δούμε ολόκληρες έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Η Γέφυρα και η Σέρρες είναι πολύ δυνατές σειρές . Αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φοβερές σειρές και η γέφυρα και οι Σέρρες τις έχω παρακολουθήσει στο Αντ1+ όμως είναι κρίμα να κόψουν μια μέρα από τους παγιδευμένους. Θα μπορούσαν να τα βάλουν σε άλλη μέρα μετάδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τις βάζουν για να κόψουν ένα επεισόδιο από τους Παγιδευμένους. Δεν προλαβαίνουν τα γυρίσματα όπως διάβασα σε άλλη ανάρτηση .

      Διαγραφή
  5. Έχουν στα χέρια τους μια τόσο δυνατή σειρά, που έχει περάσει τα πάνδεινα τηλεοπτικά, κι έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν. Ως φανατικός τηλεθεατής των Παγιδευμένων, με ενοχλεί η ασέβεια που δείχνουν στο τηλεοπτικό κοινό, όταν αλλάζουν συνέχεια τα δεδομένα. Αντί να χαίρονται που η σειρά ξεκίνησε ως outsider και κατέληξε σημαντικός ρυθμιστής της βραδινής ζώνης, το έχουν βάλει σκοπό να μας ξενερώσουν. Έχε χάρη που έχουμε φάει κόλλημα με την πλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !