Γιώργος Λιάγκας: Αν μία άλλη εκπομπή στην πρωινή ζώνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θέμα, δεν θα το πληρώσω εγώ

4



Νέα απάντηση στα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Mega Καλημέρα έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι στις νέες δηλώσεις του πως ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σωστός, ενώ στο podcast ισχυρίστηκε άλλα πράγματα για τα πρωινάδικα.

«Άλλο αυτό που είπες χθες ότι «βάλτε κελιά στις εκπομπές» κι άλλο αυτό που λες ότι «στην προσπάθεια να δώσουν τα πρωινά πληροφορία, μπορούν να δώσουν και πληροφορία που δεν είναι απολύτως ακριβής». Επίσης, θα σου πω και κάτι, ας μην κάνουμε τους αγίους στην τηλεόραση, όλοι έχουμε έναν μπούσουλα. Τα νούμερα. Αν ο κόσμος ήθελε να του παίζω τρεις ώρες Survivor, για μένα είναι πιο εύκολο από το να καθόμαστε μέχρι τη 1 το βράδυ να ψάχνουμε θέματα και καλεσμένους. Εύκολη τηλεόραση είναι αυτή, έχω ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο και δικαιώνει ο κόσμος την επιλογή αυτής της ομάδας. Δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές στην ίδια ζώνη είναι ίδιες.


(…) Από σένα που είσαι ευφυέστατος, πολυτάλαντος και πολυπράγμων δεν το περίμενα. Και δεν το περίμενα, ειλικρινά σου μιλώ. Και σε εκτιμώ αφάνταστα. Με στενοχώρησες χθες. Το λέω με αγάπη. Τώρα το έθεσες σε μία σωστή βάση. Τώρα έχει τα δίκια του» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν μπορεί να φέρει στις πλάτες του το βάρος όλης της πρωινής ζώνης. «Αν μία άλλη εκπομπή στην πρωινή ζώνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θέμα, δεν θα το πληρώσω εγώ. (…) Όταν εσύ έβλεπες τα νούμερα και ασχολιόσουν με τη Ντενίση, τον Κούγια δεν πούλαγε;  Γιατί εμμονικός δεν είσαι. Από εμάς θέλει ενημέρωση, να πάμε να του δώσουμε κουτόχορτο;».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτός ο Λιάγκας…. Και να θες να τον συμπαθήσεις δεν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιά χαρά τα λέει. Τι δηλαδή πρέπει όλες οι εκπομπές να γίνουν σαρβάϊβορ πανόραμα; Υπάρχει ο Σκάι γι'αυτό και ο Άλφα. Εκείνος έχει επιλέξει άλλον δρόμο και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !