ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Με δύο μέρες προβολής την επομένη εβδομάδα... Τι συμβαινει;

1

 


Παγώνει ξανά η μία μέρα προβολής για την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ". 

Η σειρά που επέστρεψε δυναμικά στους δέκτες του καναλιού κι όπως δείχνουν και οι μετρήσεις τηλεθέασης κάθε φορά όλο και ανεβαίνει , φαίνεται  ότι αντιμετωπίζει  προβλήματα με τον προγραμματισμό τον γυρισμάτων. 

Τόσο η κακοκαιρία όσο και οι απεργίες που έκαναν οι ηθοποιοί, σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM, άφησαν για άλλη μια φορά τα γυρίσματα αρκετά πίσω.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM τη Δευτέρα 13/2 η σειρά θα παίξει σε επανάληψη. Το επόμενο νέο επεισόδιο θα απαιτεί την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη στις 22:00 .

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχουν βάλει σκοπό στον ANT1 να καταστρέψουν μια επιτυχημένη σειρά. Πάνω που η σειρά ξαναβρήκε τον Ρυθμό της και επέστρεψε στα υψηλά ποσοστά, αφήνουν μια ημέρα ελεύθερη στον ανταγωνισμό. Για εμένα, οι Παγιδευμένοι κάνουν άθλο φέτος. Έχουν αντιμετωπίσει δίμηνη διακοπή λόγω Μουντιάλ, προσθαφαιρέσεις στις ημέρες προβολής, πενιχρό lead-in και αυξημένο ανταγωνισμό από σειρές και ριάλιτι παλαιότερων ετών που είχαν χτισμένο κοινό, κι όμως τα κατάφεραν να πρωταγωνιστούν στην ζώνη τους. Κι αντί να βοηθήσουν την σειρά, ώστε να χτιστεί η συνήθεια ξανά μετά από τόσες αλλαγές, αποφασίζουν να μην παιχτεί επεισόδιο την Δευτέρα. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντελεστές της σειράς, που αποδίδουν τόσο καλά στους πίνακες τηλεθέασης, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Και τα λέω όλα αυτά ως φανατικός τηλεθεατής της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !