Έρχεται τράμπα στον ΣΚΑΙ ενόψει των εκλογών;

3


Αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν αλλαγές στην εκπομπή που κάνει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ και ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν της προβολής της.

Στο κανάλι αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν τα νούμερα στην τηλεθέαση με το ενδιαφέρον σε αυτή τη φάση να εστιάζεται κυρίως στην πρωινή-μεσημεριανή ζώνη.

Μετά την εκπομπή, Αταίριαστοι που μετακινήθηκε εκτάκτως για τις 10:00 τα πάντα αναμένεται να ανατραπούν.

Πιο συγκεκριμένα, επανήλθε η σκέψη για μια πιθανή τράμπα των δύο εκπομπών, με μετακίνηση του Πρωινού μας στις 12:00 και των Αταίριαστων στις 09:40.

Αυτό το σενάριο ενισχύεται ενόψει των εκλογών, όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της Φαίης Σκορδά, στο συμβόλαιο της οποίας αναφέρεται ρητά η ζώνη 10:00-12:00.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει και όνομα η εκπομπή. Στις 12 ξεκινάει το μεσημέρι, θα ήταν αστείο να ξεκινά στις 12 ή στις 12 παρά και να λέγεται η εκπομπή πρωινό μας. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξει το όνομα σε μεσημέρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πιο δυνατά τέταρτα του Πρωινού Μας είναι από τις 09:40 έως τις 11:00. Επομένως, δεν χρειάζεται μια τόσο ριζική αλλαγή, αλλά μια τόνωση στην θεματολογία μετά τις 11:00. Πρέπει να επιμείνει ο ΣΚΑΪ στην ψυχαγωγική πρόταση που κάνει, μέχρι να αποδώσει καλύτερα. Στην τελική δεν κάνει και 3%, για να έχουν θορυβηθεί τόσο. Κοντά στην βάση κινείται η εκπομπή και υπάρχουν μέρες που τσιμπάει κάποιες μονάδες, άρα η επιμονή κι η υπομονή θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !