Σωτήρης Καλυβάτσης: «Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, γύρισα...»

1

 


Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησε για την εποχή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα με το σκάφος του.


«Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη – γιατί είχαμε μαζί και την εταιρεία- γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτό το πράγμα, είναι μέσα μου. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί.


Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη, είναι μικρό το “μαγαζί”, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, δεν μου πέρασε από το μυαλό.


Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για μία παραπάνω από μία κακιά στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός που αγαπά πολύ το σκάφος του και τη θάλασσα εξήγησε ότι αν δεν ασχολούνταν με την υποκριτική θα γινόταν καπετάνιος.


«Έλεγα ότι αν διαπιστώσεις ότι δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά έχεις διαπιστώσει ότι κάνεις για την άλλη, καπετάνιος. Σκιπεράς. Ας το πούμε και έτσι, ότι ήταν η καβάτζα μου».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άραγε για τον Καλυβάτση που ξεκίνησε από μια χιουμοριστική / σατιρική εκπομπή χωρίς να έχει σπουδάσει υποκριτική, ρώτησαν κανέναν αν τους πειράζει που παίζει στο θέατρο και την τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !