Κάρμεν Ρουγγέρη : «Αν ο “Γλυκάνισος” ήταν σε άλλο κανάλι, θα ήταν από τις πρώτες»

2


Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε μια συνέντευξη στον Γιώργο Μουλά και το περιοδικό “Λοιπόν”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η σειρά΄”Γλυκάνισος” στην οποία πρωταγωνιστεί.


Θα ήθελα να μου πείτε και για την σειρά Γλυκάνισος και τον ρόλο σας.


Είναι μια εξαιρετική σειρά, καλογραμμένη, καλογυρισμένη με εξαιρετικούς ηθοποιούς συναδέλφους, με εξαιρετική πλοκή που κι εγώ έχω αγωνία τι θα γίνει παρακάτω, απλώς ατύχησε στο κομμάτι της διαφήμισης. Δηλαδή δεν το διαφημίζει ο ΣΚΑΙ όσο θα έπρεπε. Αν αυτή η σειρά ήταν σε άλλο κανάλι, εγώ νομίζω ότι θα ήταν από τις πρώτες.


Δεν θεωρείτε όμως ότι κι ο ανταγωνισμός έχει παίξει ρόλο στα χαμηλά ποσοστά;

Ναι φυσικά παίζει ρόλο, αλλά πρώτα είναι η διαφήμιση. Εγώ πιστεύω ότι είναι μια υπέροχη σειρά, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί κάνω ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Κάνω μία γιαγιά καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι, αλλά είναι γεμάτη αισιοδοξία. Μία γιαγιά που θέλει να δώσει και να περάσει και το μήνυμα ότι δεν σταματάει η ζωή λόγω ενός μεγάλου προβλήματος. Η ζωή συνεχίζεται κι εξακολουθεί να είναι ωραία αν ψάχνεις να βρεις τις ομορφιές της. Έχω αγαπήσει ιδιαίτερα την γιαγιά Αριάδνη γιατί κάθε λέξη της πνέει αισιοδοξία.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα ρε Κάρμεν, κανονικά έπρεπε ο Σκαϊ να επενδύσει περισσότερο στην μυθοπλασία και λίγοτερο στα ριάλιτι, όχι το αντίθετο, αν κι κανονικά δεν έπρεπε ο Σκαϊ να μην βγάλει στην φόρα τον Γλυκάνισο, έπρεπε να σκεφτούν να το βάλουν στην ΕΡΤ1 και όχι στον Σκαϊ, μπορεί μην να έχει ανταπόκριση σε τηλεθέαση, αλλά έχει πολύ καλές σειρές και πολύ καλύτερο σενάριο, και είναι καλύτερο από τα σκούπιδια που προβάλουν τα άλλα κανάλια, κακή κίνηση από Σκαϊ και Ατζουν, όλα εντελώς λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !