Αυτές συζητάνε με τον ΑΝΤ1 μετά το ναυάγιο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου...

2

 



Μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1, ο σταθμός του Αμαρουσίου, φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις γυναίκες παρουσιάστριες με σκοπό να βρεθούν μια από αυτές στο τιμόνι της εκπομπής, η οποία θα βγει κανονικά στον αέρα όπως όλα δείχνουν. 


Σύμφωνα λοιπόν με το OPEN Weekend και τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, οι τρεις επικρατέστερες παρουσιάστριες που έχει βολιδοσκοπήσει ο σταθμός, είναι η Ελίνα Παπίλα, η οποία υπήρχε στην αρχική σκέψη του ΑΝΤ1 για την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη εκπομπή, η Ράνια Θρασκιά και η Χριστίνα Λαμπίρη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί πολύ να συνεργαστεί με την Ελίνα Παπίλα καθώς είναι ένα πρόσωπο που το πιστεύουν πολύ και θα ήθελαν να ενταχθεί στο δυναμικό του.


Τέλος, όσον αφορά την επόμενη μέρα για την εν λόγω εκπομπή, η ομάδα πίσω από τις κάμερες, δεν έχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση και αύριο, Δευτέρα, θα μεταβεί στο γραφείο για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους ιθύνοντες.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θρασκιά και Λαμπίρη;!!! Ε όχι!!! Η Παπίλα πιο καλή μου ακούγεται αλλά και πάλι…Άπατο θα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεολαία σας θεωρεί εσάς τους παρουσιαστές καραγκιόζηδες και γελοίους, Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη του ΑΝΤ1, και χωρίς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !