Νίκος Κοκλώνης: «Το BBC έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση»

4



Στο περιοδικό ΟΚ!  σττα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US  του στον Alpha.

Ακούμε και διαβάζουμε ότι το καινούριο J2US θα έχει καινοτομίες και εκπλήξεις.

Δεν είναι εύκολο για εμάς να μείνουμε στα ίδια. Θέλουμε να κάνουμε καινούρια πράγματα σε κάθε σεζόν, σε κάθε επεισόδιο. Αλλάζουμε την εικόνα μας – ήδη την τελευταία φορά συστήσαμε στους τηλεθεατές τα τρισδιάστατα γραφικά και τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία των σόου θα βλέπουμε τα acts σε 360 μοίρες. Φέρνουμε την εικονική πραγματικότητα ζωντανά στο πλατό. Αυτό που βλέπουμε στη LED γιγαντοοθόνη θα βγαίνει και θα φτάνει στο κοινό, στην οθόνη του τηλεθεατή. Θα το ακουμπάμε, θα το χαϊδεύουμε, θα εξαφανίζεται και θα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Ο μαγικός κόσμος της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων θα μεταφερθεί στην τηλεόραση! Και στο περιεχόμενο θα γίνουν αλλαγές. Θα προσθέσουμε τα secret ζευγάρια, που θα μπαίνουν εμβόλιμα στη διάρκεια του σόου, θα έρχονται secret κριτές που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτό τον ρόλο και αυτή τη φορά η βαθμολογία τους θα μετράει στο σύνολο. Θα δούμε ξένους διάσημους καλεσμένους αλλά και θεματικά επεισόδια.


Να υποθέσω ότι ένα από αυτά θα είναι για τη Eurovision;

Εμείς θα κάνουμε τη δική μας μικρή Eurovision με Έλληνες και ξένους καλεσμένους που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στον θεσμό. Όσο περνάει ο καιρός και εμείς οι ίδιοι μαθαίνουμε περισσότερο, η τεχνολογία εξελίσσεται, βλέπουμε τι γίνεται στο εξωτερικό και πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που έχουμε βγει πιο μπροστά από τους ξένους. Είμαι περήφανος γιατί η ιδιοκτησία του BBC, που έχει τα δικαιώματα του J2US, έχει φτάσει πλέον να δείχνει στις άλλες χώρες το ελληνικό J2US ως παράδειγμα προς μίμηση. Όταν ξεκινήσαμε εδώ, το J2US παιζόταν σε άλλες δύο χώρες και τώρα προβάλλεται σε είκοσι τέσσερις. Ειδικά στη Ρωσία και την Πορτογαλία, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εύχομαι όχι και το ντύσιμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετό internet για σήμερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοκλώνη αν πιστεύεις ότι σε δείχνουν σαν πρότυπο, αυτοί που σου το λένε σε κοροϊδεύουν. Όσα λεφτά κι αν έχεις δε θα γίνεις πότε παρουσιαστής ή showman όπως σε παρουσιάζει ο ALPHA και γελάει το σύμπαν όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !