Βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 η Σοφία Αλιμπέρτη...

3



Ανατροπή στα σχέδια του ΑΝΤ1 για την εκπομπή που σκόπευε να βγάλει μέσα στο μήνα με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όπως έχει επιβεβαιώσει η ίδια η Χατζηβασιλείου με δηλώσεις της, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση εκπομπής με κοινωνικά θέματα που θα μεταδιδόταν κάθε σαββατοκύριακο.

Τελικά, η  εκπομπή «πάγωσε» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα είναι η παρουσιάστρια, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί αν θα βρεθεί άλλο πρόσωπο στο «τιμόνι» της ή δεν θα βγει στον αέρα. Ωστόσο το… θολό τοπίο για το μέλλον της εκπομπής προκαλεί ερωτηματικά για το μέλλον της άλλης εκπομπής που σχεδιάζουν στον ΑΝΤ1, η οποία θα είναι καθημερινή, με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη και θα ασχολείται με θέματα υγείας και ευεξίας.

Μετά το «πάγωμα» στη συνεργασία με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και την εκπομπή της, υπήρξε έντονη φημολογία πως το ίδιο… πάγωμα θα γίνει και με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η αλήθεια όμως, τελικά είναι διαφορετική καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συγκεκριμένη εκπομπή προχωρά κανονικά και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς. Η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media έχει οριστικοποιηθεί, με τον ΑΝΤ1 να επιθυμεί να την εντάξει στο πρόγραμμά του από τον επόμενο μήνα. Αυτές τις ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι συνεργάτες της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Κωνσταντίνο Δέδε, τον Κωνσταντίνο Ξένο και την Ιωάννα Παλαιοσπύρου να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.


Έτσι λοιπόν από τον επόμενο μήνα η Σοφία Αλιμπέρτη θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 και καθημερινά, γύρω στις 16:00, θα περιμένει τους τηλεθεατές με σκοπό να τους μάθει «μυστικά» για μία καλύτερη ζωή…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Oi ελληνικες ταινιες που προβαλει ο αντ1 τα απογευματα του σκ κανουν χαλαρα ενα 12-13 ποσοστα που χλωμο να εκανε η νεα εκπομπη. Τα απογευματα των καθημερινων πρεπει να σωσουν. Ας βαλουν επαναληψη τα εγκλήματα, είναι καλύτερά έτσι, το doctor oz που κι αυτο μφιβαλω αν βγει φετος λογω εκλογων, άσε που δεν το πιστεύω θα σαρώσει σε τηλεθέαση, αφού τωρα πια τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, ξυπνήστε ρε παιδιά, είμαστε στον 21ο αιώνα, τα όλα άλλαξαν, έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι σαν την παλιά εκπομπή της Μαρί Κυριακού σε μια τόσο ανταγωνιστική ώρα με Ευαγγελάτο, Σοπινκ σταρ και Μουτσινά απέναντι... Πραγματικά το σκέφτηκαν πολύ εκεί στον Αντ1; Το μόνο πρόγραμμα που τους έφερε κάποια διψήφια αυτή την ώρα ήταν η Κλινική. Κρίμα που η επιστροφή της Αλιμπέρτη θα συνοδευτεί με μια αποτυχία εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε μεγάλε, γιατί είμαι ο μόνος που βλέπει την αλήθεια, ας την δουν και κάποιοι άλλοι.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !