Παγώνει εκπομπή του ΑΝΤ1

1

 


Μία ακόμα αλλαγή στο σχεδιασμό του ΑΝΤ1 αφού τελικά αποφασίστηκε να μην βγει στον αέρα η εκπομπή με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα ήταν με κοινωνικά θέματα και θα μεταδιδόταν κάθε σαββατοκύριακο, με τον ΑΝΤ1 να επιθυμεί να βγει στις αρχές Φεβρουαρίου.


Τελικά λόγω καθυστερήσεων η πρεμιέρα είχε μεταφερθεί για τις αρχές Μαρτίου, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η παραγωγή την «πάγωσε»… τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν.


Βέβαια κάποιοι στο κανάλι του Αμαρουσίου… προσπαθούν ακόμα να την σώσουν και να περάσει στην παραγωγή… αλλά κάποιοι έχουν γενικότερα «παγώσει» με διάφορα που έχουν συμβεί και όπως φαίνεται… δεν θα βγει στον αέρα… τουλάχιστον την τρέχουσα σεζόν και με τη σύνθεση που είχαν αρχικά στα σχέδιά τους…!


Πηγή: Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Oi ελληνικες ταινιες που προβαλει ο αντ1 τα απογευματα του σκ κανουν χαλαρα ενα 12-13 ποσοστα που χλωμο να εκανε η νεα εκπομπη. Τα απογευματα των καθημερινων πρεπει να σωσουν. Ας βαλουν επαναληψη τα εγκλήματα μεχρι το doctor oz που κι αυτο μφιβαλω αν βγει φετος λογω εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !