Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που του έγινε από τον ΑΝΤ1

8



Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στη χθεσινή εκπομπή (14/2) ότι δέχτηκε μία πρόταση «βόμβα» από τον ΑΝΤ1. 

Ο παρουσιαστής, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ότι το κανάλι του Αμαρουσίου του πρότεινε κάτι, το οποίο μέχρι και χθες δεν είχε μάθει κανείς…

Φαίνεται, όμως, ότι η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το ρεπορτάζ της, πήρε τα τηλεφωνήματά της και έμαθε για την εν λόγω πρόταση, σημειώνοντας μάλιστα ότι περιμένει και την επιβεβαίωση από τον παρουσιαστή.


«Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου.

Έκανα και την έρευνά μου σχετικά με τις μετακινήσεις της ώρας, όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στον ΑΝΤ1 και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολιτική εκπομπή ο Λιάγκας! Χαχαχαααααααααα!!!! Πολύ πλάκα έχετε εκεί στον αντ1. Άκου πολιτική εκπομπή ο Λιάγκας; Αχαχααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί χαχαχαχα; Μιά χαρά μπορεί να σταθεί σε πολιτική εκπομπή. Μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησε από δελτία ειδήσεων.

      Διαγραφή
    2. Άσε και όλοι θυμόμαστε τι είδους δελτία παρουσίαζε....χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ναι ξεκίνησε από τα δελτία του σταρ με τα στρινγκ της Μυκόνου, τους καυγάδες της Χειλουδάκη και τα παρασκήνια της Γιουροβίζιον.

      Διαγραφή
  2. Ο Λιάγκας έχει κατέβει και στην πολιτική σκηνή με το ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά. Επίσης είναι δημοσιογράφος και μάλιστα από τους πολύ καλούς. Θα πήγαινε περίφημα γιατί μιλάει και ξέρει να αντιδράει. Δεν μασάει τα λόγια του. Εγώ θα ευχηθώ να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού προκύπτει ότι είναι από τους πολύ καλούς δημοσιογράφους; Μην τρελαθούμε, η μέχρι τώρα πορεία του δεν δείχνει κάτι τέτοιο πάντως!

      Διαγραφή
    2. Ο Λιάγκα όντως ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής. Ναι μιλάει περίφημα και ξέρει να αντιδράει αλλά σε κίτρινες εκπομπές με γκόσιπ και ίντριγκες άντε και λίγο κοινωνικά. Έχει τρομερή προϋπηρεσία σε αυτά. Σοβαρή συνέντευξη σε πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων και λοιπούς πολιτικούς δεν τον έχουμε δει. Τον φαντάζεστε να τους ρωτάει για τις συντάξεις, για τα ελληνοτουρκικό, κλπ; Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Εκτός αν τους ρωτάει life style ερωτήσεις πχ στον Μητσοτάκη «ποιο προορισμό μας προτείνετε για το τριήμερο;» ή στον Τσίπρα «πήρατε το lower;». Τότε όμως δεν θα κάνει πολιτική εκπομπή.

      Διαγραφή
  3. Τετοια ονειρα βλεπει ο Λιαγκας οταν κοιμαται με τον πισινουλη του ξεσκεπαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !