Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες»

2



Ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός «κλείδωσε» στην νέα και πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες» που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας. 


Ο λόγος για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly , είπε το μεγάλο «ναι» για να βρίσκεται στην μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!


Στην μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 , θα δούμε μια πλειάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως την Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία ξεχώρισε την φετινή σεζόν με την συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι Κοιμάσαι», την Γιούλικα Σκαφιδά, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Δήμητρα Ματσούκα , την Μαριάννα Κιμούλη και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, σε έναν ρόλο έκπληξη που δεν τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Το σενάριο υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη και την σκηνοθεσία ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος έχει μεταξύ άλλων προϋπηρεσία στο περιβόητο «Game of Thrones». 

Όσον αφορά τώρα την πλοκή της σειράς, θυμίζει κάτι από την οσκαρική ταινία «Οι υπηρέτριες» («The help») και θέτει στο επίκεντρο της ιστορίας τα κορίτσια εκείνα τα οποία στη δεκαετία του ΄50 έρχονταν στην Αθήνα από τα χωριά ή και φτωχικές πολυμελείς οικογένειες, για αναζήτηση καλύτερης μοίρας και γίνονταν υπηρέτριες σε σπίτια γνωστών τους, μελών της «καλής κοινωνίας». Μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα έναν καλό και εργατικό νεαρό, αλλά πέφτουν σε βάσανα και περιπέτειες.

Τα γυρίσματα της εν λόγω σειράς ξεκινούν μέσα στον Φλεβάρη ενώ η προβολή της στον ΑΝΤ1 θα γίνει από την νέα σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβρη του 2023. Πρόκειται για μια σειρά εποχής, 60 επεισοδίων, που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι για 60 επεισόδια λέγανε και για τις αγριες μελισσες και λόγω της μεγάλης επιτυχίας την έκαναν καρασαπουνοπερα με 2 και 3 σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !