Κανάκη Vs Οικονόμου:Το συντομότερο ανέκδοτο είναι τα... ανεξάρτητα κανάλια

5


Συνέχεια στην κόντρα του με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, έδωσε ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα του "Ράδιο Αρβύλα".

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζοντας "φίδι" τον Δημήτρη Οικονόμου και κατηγορώντας τον για αντισυναδελφικότητα. "Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν", είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.


Μια ημέρα μετά, ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε στον Αντώνη Κανάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. "Ο 'όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω' Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε", έγραψε.


Το απόγευμα της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε την έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και τη στάση του παρουσιαστή, Δημήτρη Οικονόμου.


"Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε, που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε", είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.


"Τα ανεξάρτητα κανάλια δεν σας αρέσουν", είναι η φράση του Δημήτρη Οικονόμου προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα την τόνισε, επαναλαμβάνοντάς την δύο φορές.


"Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια", έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά την είδηση. ΣΚΑΪ και ανεξαρτησία δεν πάνε μαζί. Το έχουμε καταλάβει χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εποχή που ζούμε είναι σοκαριστικά σκοτεινή. Σε καμία άλλη εποχή της Μεταπολίτευσης δεν ήταν τέτοια η μονοφωνία και η προπαγάνδα στα κραταιά media προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Να'ταν μόνο ο Σκαι έτσι θα ηταν μια χαρά. Αν το συνδυάσεις όλο αυτό με τον ζόφο των αποκαλύψεων για τις υποκλοπές σε πιάνει ανατριχίλα για το τι συμβαίνει στη χώρα και προς τα που την κατευθύνει μια κάστα διεφθαρμένων ανθρώπων...

    Ακριβώς όπως λέει ο Κανάκης. Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ πως γίνεται να πέφτετε όλοι από τα σύννεφα ανακαλύπτοντας ξαφνικά τον...ζόφο των υποκλοπών. Είναι γνωστό πως κάθε κυβέρνηση ανέκαθεν παρακολουθεί νομίμως μέσω ΕΥΠ και με έγκριση εισαγγελέα υψηλόβαθμα στελέχη, υπουργούς, αξιωματικούς, μεγαλοπαράγοντες, λόγω "επικινδυνότητας" της θέσης τους για θέματα εθνικής ασφάλειας και οικονομίας.
      Όσο για την προπαγάνδα και τη μονοφωνία, ούτε αυτές είναι κάτι περισσότερο από άλλες εποχές. Τόση είναι η προπαγάνδα και η μονοφωνία βλέπεις που όλα τα μέσα έπαιζαν κανονικότατα την άλλη προπαγάνδα που είχαν καταπιεί αμάσητη, αυτή με τον δήθεν εγκλωβισμό των προσφύγων και τον θάνατο της μικρής Μαρίας...

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ περίμενε να δεις τανκς στην πόρτα σου για να ανησυχήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακριβώς ο ορισμός του ανθρώπου που στην 7ετια ελεγε ''ελα μωρέ, αν δεν φωνάζεις πολύ και δεν αντιδράς δεν θα πάθεις τίποτα.''

      Γύρνα πλευρό και όνειρα γλυκά.

      Διαγραφή
    3. 5:31 α καλά εντάξει...ανίατη η περίπτωση σου! Μάλλον εσύ πρέπει να γυρίσεις πλευρό γιατί ονειρεύεσαι μέχρι και τανκς! Πες κι άλλα τέτοια να γελάσουμε λίγο...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !