Μάχη σε SURVIVOR και ΣΑΣΜΟ... - Συνεχίζει χαμηλότερα ο Σασμός και οι σειρές σε ΑΝΤ1 και ALPHA - Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης (17/1/2023)

22



Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 


Πρόγραμμα 18-54 


ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; 6,1
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 13,7
ΣΑΣΜΟΣ 20,2
MASTERCHEF 15,3
SURVIVOR ALL STAR 20,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,4
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 13,5
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 12,2
ΤΑ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ 4,0
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 2.5

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 



*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα Καλύτερα μας Χρόνια ♥️ μας χάρισαν χτες μια ξεχωριστή βουτιά στα '80s... Υπέροχοι όλοι 👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέπεται να πούμε ότι για μια ακόμη φορά νικητής της μάχης είναι ο σασμός ή θα πούνε πάλι ότι είμαστε από την επικοινωνία του άλφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ψάχνεσαι για νικητή τη στιγμή που μιλάμε για διαφορά με το survivor της τάξης του 0,2% τότε μάλλον καλώς θα σε πούνε χαχαχα.

      Διαγραφή
    2. 1:15 μα ο Σασμός ήταν πρώτος στην ώρα μετάδοσης του. Τα νούμερα του survivor προκύπτουν από το άπλωμα του παιχνιδιού σε ολόκληρη την Prime... Όσο κι αν σε ξεβολεύει η αλήθεια...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε 1:15 ο σασμός ήταν πρώτος και με διαφορά στην ώρα του όσο και αν αυτό σε πονάει. Και αυτό το βλέπουν όλοι ακόμη και από την επικοινωνία άλλων καναλιών άσχετα αν σκοπίμως προσπαθούν να το υποβαθμίσουν.

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη βουτιά έχουν κάνει και οι σειρές του Μέγκα ειδικά η Γη της ελιάς που είναι και το βαρύ χαρτί του. Βέβαια δεν είναι να χαμογελάμε αλλά να λυπόμαστε που τα ηλίθια ριάλιτι εκτοπίζουν σειρές. Ελπίζω σταδιακά να αρχίσουν να παίρνουν τον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιστευω οτι τα χτεσινα νουμερα θα ειναι τα πλεον αντιπροσωπευτικά της σεζον. ο μεσος ορος θα κατσει εκει στα χτεσινα περιπου νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ εχθές είδα τους Παπαδόπουλους και η σειρά μου άρεσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο χαμηλά. Προφανώς δεν τον βοηθάει η μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γιατί απορείς; Θεωρείται τώρα αυτό το πράγμα αστείο; Δεν βγαίνουν πια καλές κωμωδίες όπως παλιότερα. Βγαίνουν σωρηδόν τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι απλώς εύθυμα και που μοιάζουν με κωμωδίες. Ανούσια για να κάτσεις να τα παρακολουθείς.

      Διαγραφή
    2. Οι Παπαδόπουλοι επειδή είδα όλα τα επεισόδια, σου λέω ότι μέχρι τα πρώτα 10 είχαν ατάκες και ήταν καλό. Μετά σαν κάτι να άλλαξε πολύ στο σενάριο και η σειρά δεν βλεπόταν. Τώρα στα καινούργια δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι θετικό.

      Διαγραφή
    3. 2:05 θα συμφωνήσω πως δεν βγαίνουν καλές κωμωδίες όπως παλιότερα με μία εξαίρεση: τους συμπέθερους από τα Τίρανα. Σειρά με ατάκες, σενάριο, γέλιο που βλέπεται ευχάριστα ξανά και ξανά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποια ζώνη και μέρα και αν παίζουν επανάληψη κάνουν ικανοποιητικά νούμερα, ακόμα και διψήφια.

      Διαγραφή
    4. Εντάξει ας πούμε ότι αυτό ήταν η εξαίρεση των τελευταίων χρόνων, όπως και η Τούρτα της Μαμάς.

      Διαγραφή
    5. Ναι και η τούρτα της μαμάς ήταν πολύ καλή.

      Διαγραφή
  6. Τα νουμερα του survivor ειναι πλασματικα στη συγκριση. Οταν παιζουν απεναντι ειναι πολυ χαμηλοτερα απο τα σηριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από την άλλη εβδομάδα ο σασμος θα παίζει και παρασκευες και η μουρμούρα πάει Κυριακή βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σασμός ,η μόνη σειρά που κάνει 20% και πάνω .με φουλ ανταγωνισμό....Τελειώνει ο Σασμός ανασαίνουν οι υπόλοιποι ..Το survivor παίζει πάνω από 4 ωρες και μετά από κάποιο διάστημα παίζει μόνος του και πάλι δεν φτάνει το 20% ....Σήμερα θα ανέβει γιατί δεν έχει μαστερσεφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To survivor πολύ σκληρό για να πεθάνει. Ανέστησε τον Σκαι από τα κακά μονοψήφια σε καλά διψήφια και μάλιστα σχεδόν στα ίδια με Σασμό. Οι υπόλοιποι απλά κρατήθηκαν σε διψήφια. Το μαστερσεφ αν κάνει 15 από το δεύτερο επεισόδιο, στο 10αρι θα σταθεροποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωτοφανές για την Prime Time της ελληνικής τηλεόρασης να υπάρχουν ταυτόχρονα 6 επιτυχημένα ανταγωνιστικά προγράμματα. Αν με ρωτάτε, προτιμώ αυτόν τον πλουραλισμό και την ύπαρξη πιστού κοινού σε κάθε πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο κρίμα μια σειρα οπως το "Τα Καλύτερα Μας Χρόνια" να κανει τοσο χαμηλα ποσοστά! 3η σεζον και δεν εχει κουράσει καθολου, σε κανει να κλαις, να γελας, να αναπολείς, να έχεις δεθει με τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε κάθε σου λέξη!! Ακριβώς όπως τα γράφεις είναι, αλλά βλέπεις παίζει στην ετ1 που την σνομπάρουν... Είναι πράγματι εξαιρετικοί όλοι τους, όπως και το τελικό αποτέλεσμα της σειράς!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τυχαίο ότι το original Ισπανικό γιόρτασε τις προάλλες 22 χρόνια στον αέρα και 600 επεισόδια.

      Διαγραφή
  12. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ".❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !