STAR: Απαγορευτικό στο Survivor...

3


Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στο STAR με τα νούμερα τηλεθέασης, που έφτασαν στο κανάλι την Δευτέρα μετά και την πρεμιέρα του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ. Η μέτρια ως κακή πορεία του GNTM στους πίνακες τηλεθέασης στο πρώτο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς που δεν θέλει να συμβεί το ίδιο στο MasterChef.


Έτσι, δεδομένου ότι το MasterChef θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, και θα παίζει απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που αποτελεί τον κύριο αντίπαλό του από τη στιγμή που έχουμε δυο ομοειδή προϊόντα, πάρθηκε η απόφαση στο STAR να «μποϊκοτάρουν» το Survivor All star από όλες τις εκπομπές του σταθμού.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρωινή εκπομπή του σταθμού Breakfast at Star, όχι απλά να ζορίζεται εξαιτίας της απόφασης αυτής, την ώρα που είχε πάρει ανοδική πορεία πριν την αλλαγή της χρονιάς, αλλά να βουλιάζει από τις αρχές της εβδομάδας στα μονοψήφια με αποκορύφωμα την Δευτέρα όπου σε τέταρτο η εκπομπή με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου έκανε στο νεανικό κοινό 0,7% και να σημειώνει τελικά μέσο όρο 1,9% στην ίδια κατηγορία κοινού.


Τα στελέχη του καναλιού φιλοδοξούν και ελπίζουν ότι το βατερλό αυτό είναι παροδικό και ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να τονωθεί και η πρωινή εκπομπή που θα έχει αποκλειστικότητα φυσικά σε πρόσωπα και καταστάσεις από το παιχνίδι.


Ωστόσο, η δύσκολη αλήθεια είναι ότι τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του MasterChef, ένα πολύ δυνατό κατά τα άλλα πρόγραμμα, καθώς ακόμα και αν το Survivor περιορίσει τα ποσοστά του, υπάρχουν πολλοί και φανατικοί τηλεθεατές που δεν θα άφηναν με τίποτα τον Σασμό και την Γη της Ελιάς που παρακολουθούν με πάθος δυο χρόνια τώρα. Αυτή την πιθανότητα δεν τολμούν καν να την σκεφτούν παρά το γεγονός ότι γίνονται συνεχώς προσπάθειες για να τονωθεί η πρωινή εκπομπή του σταθμού με πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.


Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά θα παίξουν και οι σειρές και εκεί θα φανεί..Περισσότερο θα έπρεπε να φοβούνται τις σειρές,παρά το survivor.Τα ποσοστά του θα πέσουν,προς το παρόν δεν είχε τίποτα να δει ο κόσμος και έχει στραφεί εκεί..Η μυθοπλασία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου φέτος ευτυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους θα πραξουν το αυτονοητο.Καθε καναλη θα πρεπει να στηριζει αποκλειστικα τις δικες του εκπομπες και παραγωγες,οχι να βαζει τα χερια του και να βγαζει τα ματια του προωθωντας εμμεσα παραγωγες αντιπαλων καναλιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσεχαν κι ας εβγαζαν το masterchef μαζι με το survivor… καθε χρονο τα ιδια το star… μονο την πρωτη χρονια εβγαλε το gntm νωρις και πηρε ολο το χαρτι… απο κει και περα βγαινει τελευταιο και καταιδρωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !