Μανούσος Μανουσάκης: Έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε ιστορίες και συνεργάτες για το Τμήμα Ηθών...

0


Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τα σχέδιά του να αναβιώσει στον ΑΝΤ1 την αστυνομική σειρά, «Τμήμα Ηθών», ενώ ξεκαθάρισε εάν ισχύουν οι φήμες ότι θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο πρωταγωνιστικό καστ.


ΟΜανούσος Μανουσάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα σχέδιά του να επαναφέρει στην τηλεόραση την αστυνομική σειρά, «Τμήμα Ηθών», η οποία είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξει σε αυτή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. «Το Τμήμα Ηθών είναι μακροπρόθεσμο σχέδιο, έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε ιστορίες και συνεργάτες. Ακόμα στη διανομή δεν έχουμε προχωρήσει», ξεκαθάρισε ο Μανούσος Μανουσάκης και στη συνέχεια απάντησε στο αν ισχύουν οι φήμες ότι θα παίξει σε αυτή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και γενικότερα εάν θα έπαιρνε σε δουλειά του κάποιο άτομο χωρίς να είναι ηθοποιός και το οποίο έχει λάβει συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι.   

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε γίνει και η ιστορία με τον Γιάννη Σμαραγδή; Τώρα επανέρχεται. Εγώ δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω καν ποιος είναι. Μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του; Γιατί είναι η δεύτερη φορά τώρα. Όχι, δεν το γνωρίζω. Μόνος του τα κάνει«, απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης και επεσήμανε ότι «Σε δουλειά μου θα έπαιρνα κάποιον άνθρωπο, ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να δουλέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !