Με νέο Project που θα συζητηθεί...

7



Στον ΑΝΤ1, που λόγω Μουντιάλ ήρθαν τα πάνω κάτω στους αρχικούς σκοπούς τους, σχεδιάζουν επειγόντως την εκπομπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα; 
Σύμφωνα με την επιθυμία ανώτατων αξιωματούχων…χθες, αλλά όσο και να πιέζουν μάλλον θα βγει στον αέρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά (newsit) αναμένεται να κλείσουν κι οι συνεργάτες που θα είναι δίπλα στη Βίκυ, η οποία σκοπεύει να δείχνει …ευχάριστα τη ζωή και τα κοινωνικά θέματα με θετικό μήνυμα. Ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στη σύγχρονη τηλεοπτική επικαιρότητα που δεν έχει και πολλά… αισιόδοξα να επιδείξει ακόμα και μέσα από «ψυχαγωγικές» εκπομπές της. 

Αυτή την αισιοδοξία πάντως επιθυμούν να την βγάλουν και να την τονίσουν και στο τρέιλερ που σκοπεύουν να βγει σύντομα στον αέρα.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα είναι ζωντανό ή μαγνητοσκοπημένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κίνηση-ματ θα είναι να επιστρέψει το Πάμε Πακέτο, μια εκπομπή που σημείωσε μόνο πρωτιές από το 2004 μέχρι το 2019 όπου και αν προβαλλόταν. Πόσο μάλλον αν μεταδίδεται τα ΣΚ 17:00-19:00 θα σκίσει μιας και δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
    Μην ξεχνάτε πως και η Αννίτα σε Alpha και Epsilon την περασμένη δεκαετία έκανε 25% στο σύνολο στην ίδια ζώνη με ανθρώπινες προσωπικές ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοπεύει να δείχνει …ευχάριστα τη ζωή και τα κοινωνικά θέματα με θετικό μήνυμα. Εντάξει, θα κάνει παραπάνω από τη Ταράντου στο οπεν που προσπάθησε κάτι αντίστοιχο αλλά αν περιμένουν πάνω από 5% θα προσγειωθούν ανωμάλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί της δινουν ζωντανή εκπομπή το ΣΚ; Σαμπως θα κάνει νουμερα με την ευεξία; Ούτε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !