Σφαγή στο PRIME TIMΕ... Αυτό το πρόγραμμα πήρε την πρωτιά - Αναλυτικά τα 15'

19


Επέστρεψαν τα προγράμματα στο prime time... Κάποια κανάλια μάλιστα με δυνατές πρεμιέρες... 


Πάμε να δουμε αναλυτικά τα 15'



Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμπεράσματα: O Σασμός έπεσε 5 μονάδες. Ο Skai όσο υπάρχει ο μεγάλος ανταγωνισμός βγαίνει 3ο4ος. MasterChef ξεκίνησε σχετικά δυνατά. Παγιδευμένοι διατήρησαν τα ποσοστά τους. Υποχώρησαν λίγο οι σειρές του Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανθεκτικοι οι παγιδευμενοι.Πατωσαν οι παπαδοπουλοι που το φθινοπωρο ειχαν ξεκινησει δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα δεν εφταιγε το εκτος υπηρεσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σασμός πρώτος...απέναντι στα ριάλιτι και τις σειρές...Δεύτερο το μαστερσεφ...Το survivor ψιλοπατωσε απέναντι από Σασμο και μαστερσεφ..Ανέβηκε οταν τελείωσε ο Σασμός...Η γη της Ελιάς χαμηλά...Οι Παγιδευμένοι και Μαύρο Ρόδο πηγαν καλα.Την Τετάρτη δεν έχει μαστερσεφ,μπορεί να τσιμπήσουν νούμερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως ο Σασμός κούρασε λίγο και ίσως πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να το τελειώσουν φέτος γιατί θα πάθουν ότι έπαθαν οι αντεννικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δεν κούρασε ο σασμός. Το ότι εξακολουθεί να βγαίνει πρώτος στην 2η χρονιά του με 20+ με τόσο δυνατό ανταγωνισμό και με τόση ποικιλία προγραμμάτων μόνο κούραση δεν το λες.

      Διαγραφή
  6. Χθες πρώτη μέρα ειχαν λειψει οι σειρές, το masterchef πρεμιέρα, υπήρχε μια περιέργεια. Σημερα τα νουμερα θα ειναι πιο αντιπροσωπευτικά.
    Δεν περίμενα το masterchef δευτερο μετά το σασμό. 3η η ελιά, 4ο το σαρβάιβορ μέχρι τις 10.30. Μετά ανεβαίνει. Οι παγίδευμένοι δεν περίμενα να κάνουν 18 και 19 σε τεταρτο μετά απο τόσο μεγάλο hiatus. Ξεχασα την ιστορια. Μαύρο ρόδο με δυνατό επεισόδιο και πήγε πολύ μέτρια. Ερχονται δύσκολες μέρες γι αυτό το σίριαλ.
    Οι Παπαδοπουλοι και το εκτός υπηρεσίας μπροστα στον φουλ ανταγωνισμό δεν τραβάνε. Αναρωτιέμαι αν οι παγιδευμένοι πηγαιναν στις 9 αν θα βυθιζοντουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σασμός πρώτος με χαμηλότερα ποσοστά. Οι Παπαδόπουλοι πάρα πολύ χαμηλά. Το Master Chef είναι στην αρχή και δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά ξεκίνησε οκ. Είχε δίκιο ο Λιάγκας που έλεγε ότι θα πέσει το Survivor μόλις ξεκινήσουν οι σειρές. Για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει το ΜΈΓΚΑ και κυρίως η Ελιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγαλη διακοπη λογω μουντιαλ εκανε ζημια στο "ποιος ππαδοπουλος".Επρεπε οι σειρες να ειχαν επιστρεψει 19/12 και να επαιζαν κανονικα μεσα στις γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι έπρεπε να παίξουν τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά το μουντιάλ.

      Διαγραφή
    2. Στους παγιδευμένους γιατί δεν έκανε ζημιά η διακοπή; Απλώς οι παπαδόπουλοι δεν βλέπονται.

      Διαγραφή
  9. Το Survivor πιέστηκε μέχρι τις 11 και μετά άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Το Master Chef αντιθέτως τα πήγε καλύτερα όταν απέναντι είχε τα πολύ δυνατά προγράμματα παρά μετά όταν αυτά τελείωσαν. Εκεί έχασε από το Survivor το οποίο και έκανε τα πιο υψηλά του νούμερα στο τέλος βοηθώντας το να πάρει την δεύτερη θέση χθες. Η Ελιά πιέστηκε περισσότερο από όλους χθες. Το γύρισαν κάποιοι τηλεθεατές αλλά πρέπει να δούμε και τις επόμενες μέρες για πούμε αν τους έχασε ή όχι. Οι Παγιδευμένοι είναι η μόνη σειρά φέτος που σώζει τον ANT1 στο prime time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτος ο σασμός και με πάρα πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Ο αντ1 έχει σοβαρό πρόβλημα στο 21:00-22:00, δεν του βγαίνει τίποτα, καταποντίζεται. Πιστεύω και ελπίζω πως από αύριο οι σειρές θα ανέβουν κι άλλο και θα πέσουν τα ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σασμός σταθερή αξία, θα δυσκολευτεί κάποιο πρόγραμμα να τον ανταγωνιστεί. Survivor με αισθητά πεσμένα ποσοστά, αλλά κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου (αφού στα συμβούλια χτυπάει 30%). MasterChef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τα χαμηλότερα ποσοστά πηγαίνουν σε μια από τις καλύτερες σειρές, το Κάνε ότι κοιμάσαι...τι να λέμε μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει καλύτερη τύχη στην Ertflix φαντάζομαι! Προσωπικά η αγαπημένη μου φέτος και μετά οι "Παγιδευμένοι"

      Διαγραφή
  13. Εντυπωσιακή έναρξη για το MasterChef, που ξεκίνησε δυνατότερα απ' ότι περίμενα. Κερδισμένο το στοίχημα των Παγιδευμένων, που απέδειξαν ότι το κοινό τους είναι φανατικό και τους παρακολουθεί, ακόμη και μετά από 2 μήνες απουσίας. Πρωτιά με κάποιες λογικές απώλειες για τον Σασμο. Αποδυναμωμένη η Γη της Ελιάς, και σταθερό το Μαύρο Ρόδο. Δεύτερο το Survivor, αλλά με εμφανή πτώση στα τέταρτα του σκληρού ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ελια και το μαυρο ροδο ουσιαστικα δεν καταστραφηκαν… μια χαρα αντεξαν αφου σε συνδυασμο με το μεταμεσονυχτιο μαυρα μεσανυχτα εφτιαξαν μια πολυωρη βραδυνη ζωνη στο mega με διψηφια και το βοηθησαν να βγει με μεγαλη διαφορα πρωτο καναλι χθες! Βοηθησε η επικαιροτητα αλλα οχι μονο αυτη. Βοηθαει οτι το mega εχει απλωμενα διψηφια (οχι αναγκαστικα πρωτιες) σε ολη τη βραδυνη ζωνη ανεβαζοντας τον μεσο ορο του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !