Με My Style Rocks με Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

11


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.


Τη μεγαλύτερη ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το My Style Rocks στο παρά πέντε. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να καθίσει σε μία από τις τρεις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.


Όπως μαθαίνουμε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ΣΚΑΪ βρίσκονται σε πολύ καλή φάση διαπραγματεύσεων, ώστε η παρουσιάστρια να είναι η γυναίκα κριτής του My Style Rocks. Το σημαντικότερο θέμα που εκκρεμεί ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το οικονομικό και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, την Πέμπτη αναμένεται και η οριστική απόφαση.


Οι πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα (zappit) λένε πως ο ΣΚΑΪ θεωρεί πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το καταλληλότερο πρόσωπο αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση και αν δεν δούμε κάποια νέα ανατροπή, θα είναι μάλλον αυτή που θα κερδίσει την καρέκλα στο My Style Rocks.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα,βγαινει στον αερα σε 10 μερες και δεν εχουν βρει ακομα κριτικη επιτροπη?Οτι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αυτό λέω και κανένας δεν μα ακούει, έπρεπε αντί να το αφήσουν στο ράφι, καλύτερα να το κλείδωναν σε κανένα σιτάρι, μια χαρά θα είναι η απόγευματινη ζώνη και χωρίς αυτό.

      Διαγραφή
  2. Εντάξει ,θα πατώσει και το ριάλιτι αυτό😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε μεγάλε, γιατί έχω βαρεθει να είμαι ο μόνος που το βλέπει, εγώ τους λέω ότι αυτό το ριάλιτι θα είναι μια μεγάλη πατάτα, κι αυτοί επιμένουν, είναι λες και θέλουν να δουν με ενδιαφέρον πως θα είναι ο νέος κύκλος του My Style Rocks, και εγώ τους λέω ότι θα αποτύχει και αυτό, αλλά κανένας δεν ακούει, είναι με την ανυπομονησία για το πώς θα εξελιχθεί, ελπίζω τα νούμερα τηλεθέασης να μας δικαίωσουν.

      Διαγραφή
  3. Σιγά που δεν θα την εβαζε η Χριστοπούλου αχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεστηκ@, για το my style Rocks, εμένα καρφί δεν μου καίγεται, μια καμένη πατάτα θα εξελιχθεί και αυτό, γιατί σύντομα και αυτό καταστραφεί από τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί οι τηλεθέατες είναι ο καλός κριτής, και ξέρει τι θέλει ο κόσμος.

      Διαγραφή
  4. Τελικά μόνο η Μαλέσκου δεν είχε δεύτερη ευκαιρία, παρόλο που η εκπομπή την πρώτη σεζόν βγήκε τρίτη στον πρωινό ανταγωνισμό, και είχε αρκετές καλές και αξιοπρεπείς στιγμές. Μόνο αυτή τη Μαλέσκου λιθοβόλισε όλο το σύστημα. Αντίθετα η Παπαγεωργίου έχει πατώσει ό,τι (ακριβό) concept, συνήθως trash, της ανατεθεί 4 χρόνια τώρα και παρόλαυτα συνεχίζει αγέρωχη λόγω καλών γνωριμιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θυμήθηκαν να το ανακοινώσουν το my style Rocks μετά από πολύ καιρό πριν, τώρα που ο κόσμος συνειθε και τα δεν θέλουμε να βλέπουν αλλο ριάλιτι ; Τόσο πολύ πιστεύουν ότι θα τους βγάλει ασπρόπρωσωπο σε 15 μέρες θα αποτύχει και αυτό ;, Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη, δεν έχει ανάγκη να σκισει σε τηλεθέαση.

      Διαγραφή
  5. Ο Ατσούν επιβάλει πάντα 3ωρο επεισόδιο -μαζί με τις διαφημίσεις- για το MSR. Η σειρά Άγρια Γη που παίζει 7 παρά τι θα απογίνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά μόνο η Άγρια Γη δεν είχε δεύτερη ευκαιρία, παρόλο που η σειρά το πρώτο μέρος της σεζόν επειδή δεν βγήκε πρώτη στον απογευματινό ανταγωνισμό, μα παρόλα αυτά, και είχε αρκετές καλές και αξιοπρεπείς στιγμές. Μόνο αυτή τη Μυθοπλασία λιθοβόλισε όλο το σύστημα. Αντίθετα το my style Rocks σε λίγες μέρες θα έχει πατώσει ό,τι (ακριβό) concept, συνήθως trash, το Αναγέννανε μετά από 2 χρόνια και τώρα παρόλαυτα αποφάσει να συνεχίζει το αγέρωχο λόγω του ότι Ατσούν είναι συνγουρος μετά από πολύ καιρό θα πετύχει, και επαναφερει Καραβατου, σκουλο και αυτό το νούμερο την Παπαγεωργίου οι οποίοι παράτησαν τον star, επειδή πιστεύανε ότι μπορούν να κάνουν και άλλα επιτυχιμενα πράγματα και πιάστηκανε στον Ατσούν λόγο των καλών γνωριμιών μαζί του, μιλάμε δηλαδή μεγάλα ψωνια...

      Διαγραφή
    2. Και θυμήθηκαν να το ανακοινώσουν το my style Rocks μετά από πολύ καιρό πριν, τώρα που ο κόσμος συνειθε και τα δεν θέλουμε να βλέπουν αλλο ριάλιτι ; Τόσο πολύ πιστεύουν ότι θα τους βγάλει ασπρόπρωσωπο σε 15 μέρες θα αποτύχει και αυτό ;, Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη, δεν έχει ανάγκη να σκισει σε τηλεθέαση.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !