Αυτή είναι και επίσημα η επιτροπή του My Style Rocks

4

  


Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00. 

 

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts! 

 

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

 

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

 

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ.

 

MY STYLΕ ROCKS!


Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17.00.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα,βγαινει στον αερα σε 10 μερες και μετα απο καιρο εχουν βρει κριτικη επιτροπη?Οτι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εντάξει ,θα πατώσει και το ριάλιτι αυτό😂😂😂

      Διαγραφή
  3. Έλεος και σε εμάς!!! Δεν μας λυπούνται;, Το θυμήθηκαν να το ανακοινώσουν το my style Rocks μετά από πολύ καιρό πριν, τώρα που ο κόσμος συνειθε και τα δεν θέλουμε να βλέπουν αλλο ριάλιτι ; Τόσο πολύ πιστεύουν ότι θα τους βγάλει ασπρόπρωσωπο σε 15 μέρες θα αποτύχει και αυτό ;, Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη, δεν έχει ανάγκη να σκισει σε τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !