Ραμόνα Βλαντή για My Style Rocks: Το βλέπει φανατικά και το κρύβει...

2




Για το My Style Rocks ρώτησαν την Ραμόνα Βλαντή οι δημοσιογράφοι, το βράδυ της Δευτέρας, κι εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο έσταξε μέλι για το project που επέστρεψε το προηγούμενο διάστημα στις οθόνες μας.

«Το μόνο που μπορώ να πω σε σας είναι ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Προσπάθησα να το παρακολουθήσω. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει τι θέλει ο κόσμος, κάνουν ένα πρόγραμμα για πάρτι τους, οπότε θα το δουν μόνοι τους. Θα καθίσουν εκεί στα γραφεία του ΣΚΑΪ, θα χειροκροτούν μόνοι τους και θα κοιτούν μόνοι τους», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

Όταν την ρώτησαν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, η Ραμόνα Βλαντή διευκρίνισε: «Η παραγωγή τους διαλέγει, δεν μου φταίει εμένα σε κάτι ούτε η Ηλιάνα, ούτε ο Σκουλός, ούτε ο Κουδουνάρης».


ΣΧΟΛΟ: Βρε σε καλό σου με το ζόρι να γίνεις θέμα... Ορίστε λοιπόν...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. σε τι ειχε αδικο αραγε ? ολα σωστα τα πε..ναι ειναι εγωιστρια, δεν εχει τροπους και βγαζει θυμο μονιμως.. αλλα πολλα απ οσα λεει ειναι ολοσωστα..αν ηταν δουκισσα γυναικα ενος γιου κοκκαλη θα χε στασιδι στην τηλεοραση οποτε το επελεγε..ειναι μια ρουμανα μεταναστρια και δεν θα της δοθει ποτε κμ ευκαιρια..το ζητημα ειναι ταξικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή νομίζει ότι κάνοντας συνέχεια πικρόχολες κριτικές για όλους θα βρει στασίδι, το θέμα είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι την κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !