Κατερίνα Καραβάτου για My Style Rocks: «Ήταν πρόκληση, δεν το έχω ξανακάνει»

3



Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για το νέο τηλεοπτικό βήμα που έκανε και συγκεκριμένα την παρουσίασε του «My Style Rocks».

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» η παρουσιάστρια είπε:

«Είναι πολύ ωραία στο ‘’My style Rocks’’ και κάθε μέρα νιώθω πιο άνετα. Για εμένα ήταν πρόκληση γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Το πιο δύσκολο για εμένα επειδή δεν είναι live, παρόλο που εγώ συνεχίζω να φέρομαι σαν να είναι live».


Για την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έχει χαρακτηριστεί σκληρή, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε πως δεν θεωρεί ότι είναι ο καθένας βλέπει διαφορετικά πράγματα, δηλώντας ταυτόχρονα πως εκείνη στηρίζει τα κορίτσια διότι αντιλαμβάνεται το άγχος τους.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε από την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία είπε πως το πρότζεκτ του «My style Rocks» δεν της ταιριάζει, αλλά και για το εάν θα ξαναέκανε πρωινό.

«Τώρα δεν θέλω να κάνω πρωινό. Ίσως κάποια άλλη στιγμή ναι αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Την κ. Γκολεμά την γνωρίζω χρόνια και την εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι όντως, ένα καινούριο βήμα για εμένα και είναι πολύ ενδιαφέρον» απάντησε.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τις φόρτωσαν να παρουσιάσει ένα ανόητο ριάλιτι και την Μαλεσκου την απορρίψανε και έπρεπε να τις δώσουνε μια δεύτερη ευκαιρία, και δεν το κάνανε, λάθος τακτική, Εδώ είναι σοβαρό το θέμα, επαίρονται ότι είναι μ@λα@κες. Δεν σας βλέπει κανείς».
    Η Καραβατου μιλάει και μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους του φίλους μια επήρεια με έναν βαρετό σκουλο, μια φαντασμένη Παπαγεωργίου και τον κουδουναρη ο οποίος λέει ότι του λωλωφιωγει και λωλωστεφανει, μια συμμορία οι οποίοι έπεσαν κοντά στον σταθμό Λαρίσης, με το ποδήλατό τους πάνω τους στην συνέχεια η καραβατου μπηκε στην παρέα τους. Στη συνέχεια, κάποια μέλη από την παρέα της καραβατου ξυλοφόρτωσαν τον διευθυντή του Σκαϊ, για να τους βάλει μέσα, όσο η Μπακοδήμου γελούσε καταγράφοντάς το με το κινητό του. Στο τέλος, η Μπακοδήμου, σε ένα άλλο story καταφέρθηκε κατά εκείνων που του έστειλαν μήνυμα, ρωτώντας τον για τον τρόπο που αντέδρασε. Το βίντεο της Μπακοδήμου σχολιάστηκε από όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες του Σκαϊ, με τον διευθυντή να γίνεται έξαλλος με την μπακοδήμου.
    «Εδώ είναι σοβαρό το θέμα και εγώ είμαι 30άρης. Καραβατου μου αγάπη μου γλυκιά, κορίτσι μου γλυκό, ταλαντούχα μου νέα δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει να σε βλέπει. Το να βγαίνεις και να λες ότι η παρουσίαση ενός ριάλιτι είναι μοντερνιά και το ξύλο είναι πουριτανισμός, θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις, και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό είναι για μένα πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία για να μην πω κάτι πιο χοντρό γιατί είσαι και στην τηλεόραση, σέβομαι την δουλειά σου.
    Το να βγαίνεις και να περνάς αυτά τα νέα κορίτσια και να παρουσιάσεις τα αντισυμβατικά, ότι οι γέροι βλέπουν ξεφτίλα από την τηλεόραση, είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι γέρος. Η προκλητικότητα εδώ έχει να κάνει, όχι ότι είναι μπουτ@νες αυτά εδώ τα κορίτσακια, έχει να κάνει ότι επαίρονται ότι είναι καραγκιόζηδες. Ωραίο μήνυμα δίνουμε. Ευτυχώς που υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους», Εγώ ξέρεις τι λέω ότι καλύτερα να συνεχίσουν να δίνουν την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες της Φίνος φιλμ και της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, γιατί μια χαρά είναι η απόγευματινη ζώνη, και χωρίς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.🤣😂

      Διαγραφή
    2. Γιατί σε θίγει η αλήθεια, που είπα ότι λάθος χτίστηκε νέα σεζόν, και το ίδιο κάνουν ακόμα και τώρα, γιατί αυτή είναι, και αν σ' αρέσει.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !