Το MY STYLE ROCKS επιστρέφει - Πότε κάνει πρεμιέρα και με ποια παρουσιάστρια;

3


Μας σύστησε αυθεντικές προσωπικότητες που έκαναν αίσθηση στο χώρο της μόδας και όχι μόνο. Το MY STYLE ROCKS, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, ανατρεπτική όπως πάντα, με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα που διαθέτουν στυλ, άποψη και φαντασία!

Το στυλ θα ροκάρει ξανά στις οθόνες μας και η Κατερίνα Καραβάτου θα το απογειώσει με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δυναμική προσωπικότητα και συνάμα συναισθηματική, με διεισδυτική αντίληψη και ευθύτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ για να ενισχύσει την ψυχαγωγική, απογευματινή ζώνη του σταθμού, φέρνοντας μαζί της την πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία της και όλα όσα την έχουν κάνει ξεχωριστή και αγαπητή.

Η Κατερίνα θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΙ και μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!» δηλώνει η ίδια για αυτό το νέο ξεκίνημα.

MY STYLE ROCKS με την Κατερίνα Καραβάτου.

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 17.00 στον ΣΚΑΪ!


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εκείνη η έρμη Άγρια Γη δε μας λέει κανείς τι θα απογίνει;
    Δεδομένου ότι ο Ατσούν δεν καταδέχεται MSR με επεισόδιο μικρότερο των 3 ωρών και η σειρά δεν ξεπέρασε ποτέ το 6% στο νεανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρεις τι λέω, πως ίσως αντί να βγάλουν στον ανταγωνισμό το my style Rocks, έπρεπε να σκεφτούν να μπουν η εκλογές στην θέση του και όχι αυτό το ξενέρωτο ριάλιτι που δεν θα κερδίσει κανένα κομμάτι τηλεθέασης και στην θέση της άγριας γης να μπουν οι ελληνικές ταινίες της Φίνος Φιλμ κι Καραγιάννης - Καρατζόπουλος, οι εποχές αλλάξανε και ο κόσμος Ξύπνησε, δεν ενδιαφέρονται πια για τα ριάλιτι, γιατί δεν το παίρνουν πια απόφαση να σταματήσουν να επενδύουν στα ριάλιτι.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή και Αισχος, είναι απαράδεκτη η κίνηση που έκανε το κανάλι να κόψει την άγρια γη που παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, για εμένα ήταν ένα επιτυχημένο σίριαλ που του αξίζε μια δεύτερη ευκαιρία και βγάλανε από το σιτάρι το my style Rocks, για ποιο λόγο, για να κάνει τα νούμερα που έκανε παλιά, χλομό το βλέπω, τωρα πια οι εποχές άλλαξαν και κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα ριάλιτι, τώρα πια ο κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για τις ελληνικές σειρές, οπότε ίσως καλύτερα το ριάλιτι αυτό να παραμείνει νεκρό, καλύτερα ο σκαϊ να συνεχίσε να δίνει την σκυτάλη στις ελληνικές ταινίες, παρα να βγάλει άυτη την αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !