Το MEGA πετσοκόβει...

4


Μείωση επεισοδίων αποφάσισε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, MEGA, για την κωμική σειρά δια χειρός Παπαθανασίου – Ρέππα με τίτλο, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Ποιος ο λόγος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η μη καλή πορεία της κωμικής σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στους πίνακες τηλεθέασης, οδήγησε τους ιθύνοντες στο να ολοκληρωθεί με λιγότερα επεισόδια από τον αρχικό προγραμματισμό. 

Το ρεπορτάζ  επισημαίνει ότι το Mega και οι δημιουργοί εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Η σειρά να θυμίσουμε ότι επανέρχεται στις 3 Φεβρουαρίου!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα έτσι, αηδία καταντησε το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Έτσι και αλλιώς είναι μια αποτυχία από μόνο του, ποιος μπορεί να δει μια γελια και βαρετή σειρά, ο κόσμος προτιμά τις δραματικές σειρές από τις κωμωδίες, οι συμπέθεροι απο τα Τίρανα ήταν καλύτερη σειρά και κακώς το κόψανε. το κανάλι που κάποτε έβγαζε όπως τα Δις Εξαμαρτείν, Τρείς Χάριτες και Save Sex, Συμπέθεροι απο τα Τίρανα, αυτές ήταν φοβερές σειρές που είχα βάλει οι Παπαθανασίου κι Ρέππα, καμία σχέση με τις τωρινές, ξύπνηστε ρε παιδιά, ο κόσμος προτιμά δράμα από ότι κωμωδία, αλλά εσείς το μυαλό σας και μια λίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται οτι προτιμα μια καλη κωμωδια, απλα ειναι δυσκολο να βρεις καλη κωμωδια!!!! Δειτε την επιτυχια του ευτυχισμενοι μαζι, παρα πεντε, κωνσταντινου και ελενης κλπ μετα απο 50 επαναληψεις!!!! Και βεβαια οι κωμικες σειρες μπορουν να επαναληφθουν 50 φορες με επιτυχια ενω οι δραματικες οχι! Για το μαιρη μαιρη μαιρη εφταιξε το καστ κυριως, οχι τοσο το σεναριο. Πολυ κρυες οι πρωταγωνιστριες και οχι μονο….

      Διαγραφή
    2. 1:35 συμφωνώ. Από τα πιο ανέμπνευστα castings ever!

      Διαγραφή
  2. Ήταν και το καστ και το σενάριο άκυρα. Για την ακρίβεια Ρέππας-Παπαθανασίου γράφουν μόνο την 1 από τις 3 ιστορίες, αν διαβάσετε τους τίτλους τέλους υπάρχουν και άλλοι σεναριογράφοι.
    Πάντως τον Δεκέμβριο που άλλαξαν ώρα και έκαναν τη σειρά σάντουιτς ανάμεσα σε Ελιά και Νικολούλη, τσίμπησε σε νούμερα, αλλά ήταν αργά πλέον.
    Έχουν ήδη γραφτεί 38 επεισόδια και γυριστεί τα 34 από αυτά. Η σειρά έχει σταματήσει στο 19ο επεισοδιο, μένει να δούμε αν θα τελειώσει στα 38 ή αν θα κοπεί νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει επίλογο αλλά θα τελειώσει στο φλου. Εκτος και αν ζητηθεί να προσαρμόσουν τα τελευταία επεισοδια που δεν εχουν γυριστει ακομα..
    Τώρα για το σχόλιο που γράφει οτι ο κόσμος προτιμάει το δράμα από την κωμωδία.. No comments απλά γελάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !