Πότε επιστρέφει το «Σπίτι με το MEGA»;

2



Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Σαμπάνη. Ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, μας προσκαλεί σε μία βραδιά με μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία του.

Ο ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει πολλά αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων ετών, κάποια από τα οποία έχει τραγουδήσει ο ίδιος αλλά και πολλά ακόμα που έχει χαρίσει σε γνωστούς καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε: «Κανείς δεν ξέρει», «Άγρια θάλασσα», «Κλειδαριές», «Στην παλάμη σου επάνω», «Ό,τι και να είμαι», «Το φιλί της ζωής», «Ώρες μικρές», «Δύο ζωές», «Λείπει πάλι ο Θεός», «Μην ξαναρθείς» κ.ά.

Δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη θα βρεθούν σημαντικοί καλεσμένοι. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού θα μοιραστεί την αγάπη του για τη μουσική με τον Γιώργο Σαμπάνη χαρίζοντάς μας μια μοναδική μουσική συνύπαρξη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ξεχωρίσει με το ταλέντο, την υπέροχη φωνή και την ευαίσθητη ερμηνεία της. Ακόμα, στη σκηνή ανεβαίνει η Αναστασία, που θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της και θα δώσει ρυθμό στη βραδιά, αλλά και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελευθερία Παπαμιχαήλ.

Αξιόλογοι δημιουργοί θα τιμήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA». Οι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Γρίτσης και Γιάννης Δόξας θα μοιραστούν με τη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες της σχέσης τους με τον αγαπημένο ερμηνευτή.

Στην όμορφη συντροφιά θα βρεθούν η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Δουλάμης.

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του και μας υπόσχεται ακόμα πιο μοναδικές μουσικές στιγμές.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. με το εκτός υπηρεσίας τι γίνεται στον αντ1 ? κόπηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδία καταντησε ο Αντ1 με το εκτός υπηρεσίας που δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να πατώνει, κανένας δεν βλέπει αυτό το σίριαλ, μια τραγική πατάτα είναι.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !