Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή της Καινούργιου: «Έκαναν έρευνα στο κανάλι κι έδειξε ότι τους βλέπουν γιατί είναι ριάλιτι»

6


Την τηλεοπτική κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το Γεια σου, έπειτα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή.


«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό.


Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, έχει επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται στην τηλεόραση 40 χρόνια. Οπότε το κλείνω χωρίς να αναφερθώ προσωπικά.» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους κάποιος μίλησε έξω από τα δόντια και είπε την αλήθεια. Το πιο σκληρό ριάλιτυ και η πιο τρας εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην Μπακοδήμου, που είχε το θάρρος της γνώμης της. Είπε αυτό που όλοι πιστεύουμε και καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάσου για να το λέει αυτό και άνθρωπος που ήταν μέσα στην BarkingWell τρία χρόνια μαζί με όλους αυτούς. Και μάλιστα να παραθέτει και στοιχεία που δεν βγαίνουν προς τα έξω ποτέ όπως η ετήσιες έρευνες των τηλεοπτικών σταθμών σχετικά με το πως βλέπει ο κόσμος τα πρόσωπά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Μαρία!!!
    Η Αλήθεια είναι ότι η εκπομπή της Καινούργιου είναι μία ένωση όλων των εκπομπών πρωινών/μεσημεριανών προ 15-20αετείας που έκαναν η Στεφανίδου και τα υπόλοιπα κορίτσια εκείνη την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !