Αντώνης Κανάκης: Δυστυχώς την σάτιρα μπορείς να την κάνεις μόνο αν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης

9



Ο Αντώνης Κανάκης ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μίλησε  για την σάτιρα και τις παρεμβάσεις που έχει δεχτεί.

Μιλώντας για την επιλογή του να κάνει σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι την σάτιρα μπορείς να την κάνεις μόνο αν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτά σε κρατάνε ζωντανό. Αν δεν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης τότε χαιρέτησες και γι’ αυτό η δύναμη μας όλη είναι ο κόσμος γιατί, αν ο κόσμος δεν το αγκαλιάζει αυτό το πράγμα, δεν μπορούμε να πούμε αυτά τα οποία λέμε. Δηλαδή νομίζω ότι στη μιντιακή πραγματικότητα που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, η τηλεθέαση είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο» και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έμμεσες παρεμβάσεις έχω δεχθεί γιατί νομίζω ότι με τον τρόπο μου έχω στείλει από την πρώτη στιγμή προς όλες τις κατευθύνσεις πολύ ξεκάθαρα το μήνυμα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει να κάνω ντε και καλά τηλεόραση και δεν δέχομαι ούτε κατά διάννοια την παραμικρή παρέμβαση σε αυτά που κάνω και σε αυτά που λέμε. Γενικά όμως δεν με ενοχλούν πολύ. Έχω κάποιες ενοχλήσεις έμμεσες και μερικοί πολιτικοί που είχαν πάρει απευθείας εμένα τηλέφωνο για να μιλήσουν».


Οι πιο ωραίες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του

Ο Αντώνης Κανάκης εξομολογήθηκε ποιες ήταν οι πιο ωραίες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του που τις θυμάται έντονα μέχρι και σήμερα. «Όταν έγινε η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και σταματήσαμε για μία βδομάδα σατιρικές εκπομπές και βγάζαμε αυτό που είχαμε μέσα μας. Το ντοκιμαντέρ της Action Aid και το Κομφούζιο που είχαμε κάνει με τον Αντώνη. Παρατηρώ αυτό που γίνεται στις εκπομπές που είναι κάθε χρονιά άλλοι άνθρωποι και δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι όλοι πολύ κανονικοί άνθρωποι, δεν υπάρχουν κόμπλεξ», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πόσο δίκιο έχει. Μόνο αν κάνεις νούμερα μπορείς να λες ελεύθερα την γνώμη σου και να μην στην πέφτει κανένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λέει είναι φανφαρόνικοι λαϊκισμοί. Αν μια σατιρική εκπομπή κάνει χαμηλά νούμερα κόβεται ακριβώς για τον λόγο αυτό όπως κάθε εκπομπή που κάνει χαμηλά νούμερα. Εγώ τουλάχιστον όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να φέρω στο νου μου καμία εκπομπή που να έχει κοπεί από άνωθεν παρεμβάσεις. Ούτε θυμάμαι κάποιον που να εμποδίστηκε να λέει τη γνώμη του.

      Διαγραφή
    2. Εσύ γιατί πιστεύεις ότι έφυγε ο Κανάκης από τον ΣΚΑΪ τότε; Για χαζούς μας περνάς ρε φίλε;

      Διαγραφή
    3. Άρα μιλάμε αποκλειστικά για τον Σκάι που πρόσκειται στην κυβέρνηση, όπως αντίστοιχα θα συνέβαινε αν υπήρχε ανάλογη σατιρική εκπομπή στο kontra που θα έκραζε τον Σύριζα. Δεν αναφέρομαι όμως σε κανάλια με αυστηρή κομματική γραμμή όπως αυτά τα δύο. Αυτά είναι οι εξαιρέσεις.

      Διαγραφή
    4. Ο Συριζα ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κυβέρνηση που είχε σατιρική εκπομπή στην κρατική τηλεόραση (τον Μητσικωστα το 2018-19) ο οποιος είχε το ελεύθερο να σατιρίζει και την ίδια την ΕΡΤ και τα στελέχη της κυβέρνησης. Καλα, ακόμα μερικοί υποστηρίζετε τη θεωρία ''Ολοι ίδιοι είναι''? Δεν καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε απλά γραφικοί πλέον?

      Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια να μην υπάρχουν ούτε εκπομπές πολιτικής σάτιρας, ούτε πολιτικά talk show στα μεγάλα κανάλια είναι ξεκάθαρα στοχευμένο. Ο Κανάκης έξυπνος άνθρωπος είναι και ξέρει πολύ καλά ότι ο μόνος λόγος που συνεχίζει να υπάρχει σε αυτό το απόλυτα ελεγχόμενο μιντιακό τοπίο είναι ότι φέρνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και άρα έσοδα.

      Διαγραφή
    5. 5:17 ο Μητσικώστας είχε προηγουμένως περάσει και από άλλα κανάλια επί άλλων κυβερνήσεων κι έκανε ακριβώς την ίδια σάτιρα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν τον ανακάλυψε ο Σύριζα επί των ημερών του. Καλά ακόμα μερικοί υποστηρίζετε ότι ο Σύριζα είναι καλύτερος; Δεν καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε απλά γραφικοί πλέον; Τις παρθενοραφές ακόμα να τις πάρετε χαμπάρι ε;

      Διαγραφή
    6. 5:17 και κάτι ακόμα. Ο Μητσικώστας το 2014 είχε σατιρική εκπομπή στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. Όταν αναφέρεσαι σε κάτι, να το γράφεις ολοκληρωμένα, όχι μόνο τα κομματάκια εκείνα που συμφέρουν το κόμμα σου...

      Διαγραφή
  2. Έχουμε και το παράδειγμα του Λαζόπουλου. Όσο έκανε νούμερα όλα καλά. Μόλις άρχισε να υποστηρίζει συγκεκριμένο κόμμα και τα νούμερα έπεσαν άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο Λαζόπουλος έκανε ξεκάθαρη κομματική προπαγάνδα. Εκεί δεν σας πείραζε; Άσε που το λες και μόνη σου ότι τα νούμερα είχαν πέσει. Άρα έρχεσαι στα λόγια μου.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !