Πρωινό μας : Εκτός εκπομπής μέλος του πάνελ...

4


Οριστικό φαίνεται να είναι το διαζύγιο του Βασίλη Νομικού από το «Πρωινό μας», την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.


Ο Βασίλης Νομικός εντάχθηκε πριν από λίγο καιρό στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit , χθες (19.01.2023) ύστερα από μια συζήτηση που έγινε παρουσία στελεχών της διοίκησης του σταθμού και των συντελεστών της εκπομπής σχετικά με τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, υπήρξε ένταση.


Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Βασίλης Νομικός φαίνεται να επικοινώνησε με στέλεχος της διοίκησης και να εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τους έχει καταστρέψει η τοξικότητα της Γραμμέλη.
    Η γυναίκα γίνεται απίστευτα ανταγωνιστική μόλις δει άλλη γυναίκα, ενώ λέει και ξελέει συνεχώς. Δεν έχει καμία σταθερότητα απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ στις κριτικές της επί Βήματος έκρινε την εμφάνιση (τα μαλλιά, το στήθος, τα μίνι ρούχα) των παρουσιαστριών. Τώρα όταν γυρνάω στην εκπομπή τη βλέπω να κάνει συνεχώς σταυροπόδι και να προβάλει το στήθος της, πέρα από το ότι φωνάζει για να επιβάλει τις σαθρές απόψεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ήταν τόσα χρόνια στο ραδιόφωνο. Τί το ήθελε να επιστρέψει πίσω και σε μια εκπομπή που φέτος δεν τα πάει καλά και σε ένα κανάλι που καμία υπομονή δεν έχει;; Άστο. Ότι κι αν σου υπόσχονται δεν αξίζει τον κόπο με αυτές τις συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω ενα πραγμα ξερω:Οτι το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι.Γιατι παντα να ευθυνεται το πανελ για καθε αποτυχια και για καθε επιτυχια να υπογραφουν χρυσα συμβολαια οι κεντρικοι παρουσιαστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !