Αυτή είναι η μουσική εκπομπή που τελειώνει....

8



Τελειώνει η εκπομπή “Μουσικό κουτί” στο τέλος της σεζόν. Όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram  o δημιουργός της Νίκος Πορτοκάλογλου αυτή θα είναι η “τρίτη και τελευταία χρονιά” της εκπομπής η οποία ξεχώρισε για την αυθεντικότητά της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Η ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου έχει ως εξής:

“Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!”

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φαίνεται πως η ΕΡΤ δε θέλει να διατηρήσει μια μακροβιότητα στο πρόγραμμά της, όπως για παράδειγμα το Star, ολοκληρώνοντας προγράμματα τα οποία είχαν μία "κάποια" επιτυχία και απήχηση στο κοινό. Έχουμε και λέμε: Στα Τραγούδια Λέμε Ναι, Η Τούρτα της Μαμάς, Μουσικό Κουτί, Τα Καλύτερα Μας Χρόνια, Πλάτανος, Αυτός και ο Άλλος, Πρωϊάν Σε Είδον.
    Αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα της γειτονικής RAI1 που 23 χρόνια έχει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα σε σαπουνόπερες, κωμωδίες, πρωινάδικο, reality και talk shows και είναι πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι και με μεγάλη εμπορικότητα, ξεχωρίζοντας μάλιστα από το RAI2 και RAI3. Αυτό πήγαν να κάνουν το 2020 άλλα μάλλον σταματούν κάπου εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως αναφέρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε ανάρτησή του, "Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί"

      Διαγραφή
  2. Λολ. Τι θ έπρεπε να κάνει δηλαδή η ΕΡΤ; Να συνεχίσει τα καλύτερα μας χρόνια και τον πλάτανο για 10 χρόνια; Θα φέρει άλλες σειρές.
    Όσο για τις εκπομπές, συμφωνώ ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τα καλυτερα μας χρονια το πρωτοτυπο παιζεται πανω απο 20 χρονια

      Διαγραφή
    2. Κι επειδή το κάνει το πρωτότυπο πάει να πει πως είναι καλό; Εγώ που την παρακολουθώ φανατικά τη σειρά δεν θα ήθελα με τίποτα να συνεχίσει κι άλλο και να ξεχειλώσει.

      Διαγραφή
  3. το ξενο παει 1 ετος και οχι 7-8 ανα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ξενο παει 1 ετος και οχι 7-8 ανα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !