Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την συνέχιση του Σασμού

2



Ο Σασμός έχει σαρώσει τα πάντα στον ενάμιση χρόνο προβολής της και από το κανάλι φυσικά θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη επιτυχία όσο πιο πολύ...

Αν και οι πρώτες φήμες έδειχναν πως ο Σασμός θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν σε 2 κύκλους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews το σκηνικό μάλλον ανατρέπεται. Μάλιστα πλέον το επικρατέστερο σενάριο δείχνει τη συνέχιση του Σασμού και για του χρόνου. Με ποιον τρόπο θα γίνει όμως αυτό μένει να μάθουμε στις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν τις επόμενες εβδομάδες.


Για τον Alpha η συνέχιση η μη του Σασμού είναι το μεγαλύτερο ερώτημα αυτή τη στιγμή στο κανάλι καθώς αν γραφτεί το τέλος φέτος κάποια άλλη σειρά θα γίνει η αντικαταστάτρια. O Alpha πάντως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής της σειράς.


Στο τραπέζι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία εκδοχές προς συζήτηση. Η μία είναι η ολοκλήρωση της σειράς φέτος. Στη δεύτερη θα συνεχιστεί η σειρά όπως την ξέρουμε σε τρίτο κύκλο και στην τρίτη εκδοχή θα υπάρξει κάποιο σίκουελ του Σασμού με στοιχεία της τωρινής σειράς. Στις δύο τελευταίες εκδοχές αναμένεται να παραμείνουν βασικοί πρωταγωνιστές όπως ο Μαθιός με τους σεναριογράφους να κανονίζουν ώστε να μην επιτευχθεί η παύση της βεντέτας φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όχι καλύτερα να τελειώσει φέτος και να βρουν νέα σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και άμα σκεφτεί να το τελειώσει, στην Prime Time θα μπει τι, το κανάλι θα συνεχίσει να επενδύει στις αποτυχημενες σαπουνόπερες, που βασίζονται σε ξένα φόρματ που στο εξωτερικό είχαν επιτυχία, προσπάθησαν στην Ελλάδα να το επαναλάβουν και απέτυχαν, χωρίς Σασμο, το κανάλι στην Prime Time, από επιτυχιμενη θα γυρίσει στην κανονική του ρουτίνα, στο παρελθόν το επιχείρησε με έρωτας μετά κι Αγγελική και δεν του βγήκε.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !