Πάει ΑΝΤ1 ο Νίκος Μάνεσης;

4



Aγνωστο είναι το μέλλον του και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες για έξοδό του από τον Alpha, ενώ το όνομά του κυριαρχεί στα σενάρια για μεταγραφή σε άλλο κανάλι.

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με την RealNews αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και το κεντρικό δελτίο του Σαββάτου και της Κυριακής, βρίσκεται στο δεύτερο έτος του συμβολαίου του, στο οποίο υπάρχει ο όρος για «συν ένα» χρόνο, με ενεργοποίηση όμως από την πλευρά του καναλιού.

Έτσι, δεν αποκλείεται παρά τις φήμες να ενεργοποιήσουν τον όρο που υπάρχει και να επεκτείνουν το συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2024.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία, τώρα μάλιστα, αυτό έλειπε να κουβαλήσουμε τον μάνεση και στον Αντ1, δεν του έφτανε ο alpha, τώρα θα τον κουβαληθουμε και στον Αντ1, δεν μας φτάνει που την μια κατάντησε κομπλεξικος και αναίσθητος και την άλλη λέει αλήθειες, με το που θα τον ξαναδούμε στον Αντ1, θα καβαλισει ακόμα πιο πολύ το καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Να κουβαλήσουμε τον Μάνεση στον αντ1», «θα τον κουβαληθούμε στον αντ1». Μόλις καρφώθηκες ότι είσαι του αντ1. Όχι ότι δεν το έχεις ξανακάνει ούτε ότι δεν σε καταλάβαμε. Είσαι ο γνωστός γκαφατζής αντεννάκιας.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι στον ΑΝΤ1. Απλά λέει οτι να ναι. Ένας άνθρωπος του ΑΝΤ1 δεν θα έγραφε τέτοιο σχόλιο με την ip του σε ένα Site. Δεν παιζει να φυγει απο ALPHA. Μάλλον προσπαθεί κι αυτός να ανεβάσει το κασε του. Γνωστή τακτική όταν λήγουν τα συμβόλαια,

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !