Αυτό το πρόγραμμα πήρε την πρωτιά - Αναλυτικά τα 15' (18/1/2023)

17

Επέστρεψαν τα προγράμματα στο prime time...κι όπως θα δείτε και στα αναλυτικά νούμερα τηλεθέασης , εγινε σφαγή...Αναλυτικά τα 15 στο δυναμικό κοινό



Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το survivor απογειώνεται με το που τελειώνει ο σασμος αν και στην αρχή κάνει αρκετά καλά νούμερα. Ο σασμος επίσης πάρα πολύ καλά αφού φτάνει να χτυπάει μέχρι και 27 με τόσο ανταγωνισμό. τελικά μεγαλύτερη ζημιά έγινε στη γη της ελιας και στην κωμωδία του αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σασμος χθες τελείωσε 10 μισή οποτε το 16αρι είναι της ξένης ταινίας του άλφα. αυτό για κάποιους που λένε για λιντ ιν ότι δεν μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια; Αυτο σημαινει ότι εκοψαν χρονο απο διαφημίσεις. Γιατί βαζουν συνήθως 3 διαφημιστικά των 10 λεπτών. Ενα 21.18, ένα 21.48, και ένα 22.22

      Διαγραφή
  3. Βασικα η σφαγη εγινε για την 2η θεση. Γιατι 9-10.30 κυριαρχει ο σασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεσμένος ΣΑΣΜΟΣ που μια 3η χρονια απλα θα πέσει στα 13αρια.

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ 11:15 τα ίδια έγραφες και πέρσι για τη 2η σεζόν, αλλά μάθημα δεν σου έγινε βλέπω...αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. 11:15 εδώ αποθεώνετε σειρά που 1η σεζόν κάνει 13-15 και λέτε πως είναι η καλύτερη σειρά της σεζόν. Αν ο σασμός κάνει 13 3η σεζόν και πάλι τρελή επιτυχία θ είναι.

      Διαγραφή
    4. Άλλο η επιτυχία και άλλο το καλό πρόγραμμα. Μια σειρά μπορεί να είναι καλή αλλά να μην κάνει νούμερα και το αντίθετο. Όπως και οι εκπομπές. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στο Σασμό. Αλλά δες από την μία τις σειρές της ΕΡΤ από την άλλη το πρωινό της Κατ Καιν.

      Διαγραφή
  4. Πρώτη φορά φέτος που η Ελιά κάνει μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρα την Τεταρτη χωρις μαστερσεφ, θα ανεβαίνει το σαρβάιβορ ωστε να ξεπερνάει σασμο σε μέσο όρο και οι παπαδόπουλοι. Την Πέμπτη χωρις σαρβάιβορ ο σασμος θα γυρισει στα 27αρια και η γη της ελιας στα 18αρια. Δευτέρα-Τριτη ο σασμός σε μέσο όρο θα χανει απο σαρβάιβορ. Στα τέταρτα θα κερδιζει ο σασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. στην ωρα του ειναι πρωτος ο σασμος

      Διαγραφή
    2. Μην προσπαθείς να ακυρώσεις την μεγάλη επιτυχία που κάνει το Survivor. Το 35% στο τελευταίο τέταρτο δείχνει πόσο δημοφιλές πρόγραμμα είναι

      Διαγραφή
    3. Δεν ακυρώνει κανείς την μεγάλη επιτυχία του survivor. Τα νούμερα λένε πως ο σασμός είναι πρώτος και πως το survivor ανεβάζει νούμερα μετά τον σασμό. Το 35 το κάνει στο τελευταίο τέταρτο που δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Έστω και έτσι όμως σίγουρα το survivor δεν περνά απαρατήρητο αλλά όχι ότι κερδίζει όλους τους άλλους.

      Διαγραφή
    4. κανει νουμερα τα μεσανυχτα

      Διαγραφή
  7. Δυναμικά έχει ξεκινήσει το Survivor, που διεκδικεί ξεκάθαρα μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Σταθερά καλά συνεχίζουν ο Σασμος και οι Παγιδευμένοι. Τσίμπησαν κάποιες μονάδες οι Παπαδοπουλοι, ελέω απουσίας του MasterChef. Ικανοποιητικά συνεχίζει το Μαύρο Ρόδο, ενώ εντύπωση προκαλεί η πίεση στην Γη της Ελιάς, που σημειώνει πλέον μονοψήφια και οριακά διψήφια ποσοστά σε κάποια τέταρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !