Συνεχίζει το Μουντιάλ να μοιράζει εγκεφαλικά στο Prime time... - Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης (6/12/2022)

12

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - FIFA WORLD CUP 26,1
ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 13,5
ΣΑΣΜΟΣ 19,3
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ 13,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 4,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,4
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,2
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 18,4
GREECE S NEXT TOP MODEL 8,2
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ 4,0


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Μουντιάλ συνεχίζει να στερεί κάποιες μονάδες από τον Σασμο, ενώ η Γη της Ελιάς συνεχίζει ανεπηρέαστη. Πτώση 2-3 μονάδων για την Νύχτα και μικρή άνοδος για το Μαύρο Ρόδο. Γενικά, φαίνεται ότι το Μουντιάλ απορροφά τηλεθεατές από τις σειρές του ALPHA, ενώ το MEGA εμφανίζει σταθερότητα στην Prime Time ζώνη. Το GNTM κατέγραψε μονοψήφια ποσοστά (τα χαμηλότερα στην ιστορία του), ενώ περίμενα ότι το τελευταίο επεισόδιο από τα Καλύτερα μας Χρόνια πριν τις γιορτές θα σημείωνε υψηλότερα ποσοστά, λόγω του δυνατού και πολύ αστείου επεισοδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί λες ότι το επεισόδιο των Καλύτερων Χρόνων ήταν το τελευταίο πριν τις γιορτές; Αφού έχει και την επόμενη Τρίτη νέο επεισόδιο κανονικά.

      Διαγραφή
  2. Οκτω παιχνιδια απεμειναν για να τελειωσει το Μουντιαλ. Τεσσερα βραδυνα και τεσσερα απογευματινα. Τα νουμερα ηταν πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα εγκεφαλικό πρέπει να το έπαθαν χθες στο Star με τα μονοψήφια του GNTM. Και όχι δεν θα το ρίξουμε στο Μουντιάλ όταν οι σειρές του Mega δεν έχουν επηρεαστεί και ο Σασμός ναι μεν εμφανίζει πιο χαμηλά νούμερα αλλά δεν έχει καταρρεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιράζει εγκεφαλικά το Μουντιάλ, όμως και οι σειρές κρατήθηκαν. Σε αντίθεση με το GNTM. Πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν πίστευα ότι το κοινό που βλέπει τα μοντέλα είναι το ίδιο με αυτό που βλέπει ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τεραστια βλακεια και αυτοκτονια του ant1 που βαζουν βαρετες χιλιοπαιγμενες ταινιες σημερα και αυριο που δεν εχει μουντιαλ.Θα μπορουσαν να βαλουν κανονικα το "Ποιος παπαδοπουλος" στις 21:00 ή να δείξουν διπλά επεισόδια του "εκατομμυριούχου" 20:00-22:00 αφου χθες και προχθες δεν προβληθηκε λογω παρατασης και πεναλτυ στα απογευματινα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν οικονομία. Το μπατζετ αυτών των εβδομάδων πηγε όλο στο Μουντιάλ. Ουτε Σεφερλή θα χει σήμερα και αυριο

      Διαγραφή
    2. Εχουν αρκετα επεισοδια του εκατομμυριουχου που δεν προβληθηκαν αν και ηταν προγραμματισμενα,λογω της μετακινησης του δελτιου στις 8 που καθυστερουσε λογω των απογευματινων αγωνων που αρχικα ηταν να παιχτουν στον ant1+.Κανονικα ηταν να ξεκινησει 21 Νοεμβρη αλλα ξεκινησε 29 λογω της καταρρευσης της πλατφορμας,και στις 5 και 6 του μηνος δεν παιχτηκαν τα προγραμματισμενα επεισοδια γιατι τα απογευματινα ματς πηγαν σε παραταση και πεναλτυ.Αρα υπαρχουν τουλαχιστον 7 επεισοδια που ηταν ετοιμα γυρισμενα και μονταρισμενα αλλα ακυρωθηκε η προβολη τους τελευταια στιγμη.Θα μπορουσαν λοιπον να παιζουν διπλα επεισοδια τις μερες που δεν εχει μουντιαλ εφοσον εχουν αρκετα περισσευομενα επεισοδια,χωρις να βγουν εκτος μπατζετ.Ετσι και αλλιως απο γεναρη επιστρεφει ο κανακης και ξανασταματαει ο εκατομμυριουχος οποτε δεν εχει νοημα να τα κρατανε για αργοτερα.

      Διαγραφή
    3. Θα τα έκαιγαν όμως άνετα έβαζαν απέναντι από σασμο ελια τα επεισόδια του εκατομμυριούχου. Δεν τα χάνουν έτσι κι αλλιώς θα παιξουν κάποια στιγμή

      Διαγραφή
    4. Ειναι κακο να προβαλλονται πολυ καιρο μετα το γυρισμα γιατι οσο περναει ο καιρος καποιες ερωτησεις/απαντησεις μπορει να μην ισχυουν πλεον.Π.χ. ειχε πεσει μια ερωτηση που ανεφερε οτι η Τζενιφερ Λοπεζ δεν εχει παντρευτει τον Μπεν Αφλεκ ενώ παντρέυτηκαν το καλοκαίρι ή σε μια άλλη ερώτηση αναφέρθηκε ότι η Πρίτι Πατέλ είναι υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας ενώ έχει πάψει να είναι από τον περασμένο Σεπτέμβριο.Φανταστείτε πόσο αμήχανη στιγμή θα είναι π.χ. αν πέσει ερώτηση για την τέως βασίλισσα Ελισσάβετ που να υπονοεί ότι είναι εν ζωή και είναι ακόμα βασίλισσα,αν το επεισόδιο έχει γυριστεί πριν τις 8 Σεπτεμβρίου.Όσο περισσότερο αφήνονται τα επεισόδια στο συρτάρι τόσο περισσότερο κινδυνέυουν να "μπαγιατέψουν" οι ερωτήσεις.

      Διαγραφή
  6. Μόνο στο mega δεν μοιράζει εγκεφαλικά το Μουντιάλ. Άθλος τέτοια σταθερότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !