Γι' αυτό παραιτήθηκε από το OPEN η Τσαπανίδου - Τι αναλαμβάνει;

13



 Αλλαγή καριέρας κάνει η Πόπη Τσαπανίδου η οποία, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, παραιτήθηκε από την θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Χρονιά στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος και θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το τσιράκι του Βαξεβάνη μην ξεχνάμε ότι κάποτε ήταν και ζευγάρι. Οπότε ήρθε η ώρα να την αξιοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι...🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε καν. Γι αυτό εγώ σχολίασα για την δημοσιογραφία γενικά και όχι την Τσαπανίδου προσωπικά. Θα ξεχάσουμε τον Μπάμπη;

      Διαγραφή
  3. Ντροπή, κοίτα κατάσταση Αισχος, ότι πιο απαράδεκτο έχω δει, δε έχει τσίπα απάνω της, παράτησε την καριέρα της, για να γίνει το τσιράκι του Τσίπρα, αλλά την κινηση της λέω ανπαθρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχε τσίπα θα κάθονταν στην θέση της να το παίζει ανεξάρτητη λιβανίζοντας το κόμμα της όπως κάνουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι στην ελληνική τιβί που κατάντησαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι.

      Διαγραφή
  4. H Τσαπανιδου σε καθε επομενη -και συνηθως οχι πετυχημενη- κινηση λεει οτι ρωταει τις κόρες της αν συμφωνουν! Μήπως να παψει να τος ρωταει;;;; Μαλλον δεν την συμβουλευουν σωστα! Τις θεωρει τοσο «κοινη γνωμη»; Προφανως και δεν ειναι, εκ του αποτελεσματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια επιλογη. Αξιοπρεπέστατη η Πόπη ως δημοσιογράφος και σαν άνθρωπος μετρημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μπα, γι' αυτήν δεν ισχύει ότι είναι κομματικό φερέφωνο, διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη; Μόνο για τους...άλλους ισχύουν αυτά;

      Διαγραφή
    2. Και μένα μου αρέσει. Και ως δημοσιογράφος θα την έλεγα πολιτικά διακριτική, καλά καλά δεν καταλάβαμε ότι ήταν σύριζα, δεν μεροληπτούσε τουλάχιστον εξόφθαλμα όπως άλλοι.

      Διαγραφή
    3. Σου απάντησε ήδη ο φίλος στο πιο πάνω σχόλιο. Καμία σχέση δεν έχει η εν λόγω δημοσιογράφος με τους δημοσιογράφους-κομματόσκυλα τύπου Οικονόμου, Προτοσαλτε, Μπαμπη Παπαδημητριου κτλ. κτλ... Η Τσαπανιδου και αξιοπρεπέστατη ως παρουσία ήταν στη δημοσιογραφική της πορεία και αρκετοί συριζαιοι κατά καιρούς την έβριζαν γιατί νόμιζαν ότι είναι με τους απέναντι.

      Από τη στιγμή που στη δουλειά της ήταν αντικειμενική τώρα που παραιτήθηκε από αυτό το πόστο μπορεί να κάνει ότι θέλει και θα κριθεί πλέον ως πολιτικός.

      Διαγραφή
    4. Ναι γι' αυτό τη θυμάμαι να την πέφτει άγρια στον Θεοδωράκη επειδή τότε είχε τολμήσει να φτιάξει δικό του κόμμα... Επίσης κανένας συριζαίος δεν την έβριζε, ίσα ίσα που όλοι οι συριζαίοι εξυμνούσαν μόνο το δελτίο του open. Άσε...

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ 2:38 ξέχασες την τελευταία συνέντευξη του Τσίπρα στην Τσαπανίδου στο οπεν και το κράξιμο που έφαγε για τις σκληρές ερωτήσεις που του έκανε. Δεν του χαρίστηκε και μπράβο της. Δεν ρώτησε για ντολμαδάκια όπως κάποιοι δήθεν έγκριτοι και ανεξάρτητοι ρωτούν τον Μητσοτάκη.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !