Τρία Μίλια: Τίτλοι τέλους για την καθημερινή σειρά

3


 Οριστικό το τέλος της καθημερινής σειράς που ξεκίνησε να προβάλλεται την περυσινή σεζόν από το STAR και πήρε το πράσινο φως και για φέτος.


Ωστόσο, λόγω της σκληρής και ανταγωνιστικής σεζόν τα «Τρία Μίλια» δεν σημειώνουν ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα η διοίκηση του σταθμού να αποφασίσει το τέλος της στις αρχές της νέας χρονιάς, δηλαδή αρκετά πριν το τέλος της σεζόν.



Πάντως το κανάλι της Κηφισιάς θα συνεχίσει να επενδύει και στην παραγωγή μυθοπλασίας και μάλιστα, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή θα βγει στον αέρα στις αρχές Φεβρουαρίου.


Τα γυρίσματα προχωρούν κανονικά και πρόκειται για μεταφορά γαλλικής σειράς, με τίτλο «HPI: Haut Potentiel Intellectuel», όπου στο επίκεντρό της μία γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια, αλλά ο υψηλός δείκτης ευφυίας της (IQ 160) την… αναβαθμίζει σε σύμβουλο αστυνομικών υποθέσεων, αφού καταφέρνει να εξιχνιάζει εγκλήματα.

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς (newsit)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Star από κανάλι της υπομονής και γενναιοδωρίας έγινε κι αυτό σαν τα άλλα.
    Ενώ τα προηγούμενα χρόνια έδωσε τρομερές ευκαιρίες σε προγράμματα όπως Ειδήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα, Μεσημβρινό Δελτίο, Τροχό, Κου Κου, Ζήνα, το δαπανηρό MasterChef (σεζόν 1) που όλα ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο τους με παγερά μονοψήφια και πλέον κοντεύουν να κλείσουν 10ετία στον αέρα με δικό τους κοινό πέρυσι έκοψαν Παπίλα-Καρτελία χωρίς δεύτερη σκέψη, εξαφάνισαν τον Φισφή, το DWTS και τώρα τα 3 Μίλια.
    Εντωμεταξύ το σήριαλ αυτό πέρυσι από αρχές Μαΐου έκανε για δύο μήνες σερί 12% σε σύνολο και 9% στο νεανικό όμως στο Star το σταμάτησαν πριν κλείσει η σεζόν και έβαλαν στη θέση του τα 15 επεισόδια του Cash or Trash σε συνεχείς (Ε) όλο το καλοκαίρι.
    Αυτό είχε ως συνέπεια όταν το σήριαλ επέστρεψε τελευταίο στα μέσα Σεπτέμβρη να χάσει όλο το κοινό του. Ενώ το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, όλα τα υπόλοιπα daytime προγράμματα παίζουν χωρίς διακοπή σε (Ε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα βάλει το Star στη θέση της σειράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν εδώ και καιρό να βάλουν το Cash or Trash με καθημερινά επεισόδια αλλά δεν ξέρουν γίνεται λόγω μεγάλης διαρκείας που έχει τώρα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !