Μάγισσα: Πότε θα βγεί τελικά στον αέρα;

1

 


Δυσάρεστη εξέλιξη για τους τηλεθεατές η απόφαση του ΑΝΤ1 να αναβάλει την πρεμιέρα της νέας του σειράς «Μάγισσα» για την επόμενη σεζόν.


Ενώ λοιπόν ήταν προγραμματισμένο η «Μάγισσα» να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας χρονιάς, το υψηλό κόστος παραγωγής της αλλά και ο σκληρός ανταγωνισμός της φετινής σεζόν φαίνεται ότι κάνουν το κανάλι του Αμαρουσίου να αναβάλει τη σειρά για την επόμενη σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το επιβλητικό σκηνικό των πέτρινων πύργων που απαιτείται για τα γυρίσματα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μόνη του 1818, λίγο πριν από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.


Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό τους, οι κάμερες θα ξεκινήσουν δουλειά στις αρχές της χρονιάς, κάτι που δικαιολογημένα φαίνεται πως έχει δυσαρεστήσει όλους τους συντελεστές, όπως και σημαντικούς ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν (Ελλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ηθοποιοί), που αρνήθηκαν προτάσεις για άλλες σειρές, επιλέγοντας να είναι στη «Μάγισσα».



Βέβαια δεν αποκλείεται στο κανάλι του Αμαρουσίου να αλλάξουν και πάλι προγραμματισμό, όταν παραλάβουν τα πρώτα επεισόδια και διαπιστώσουν ότι θα έχουν στα χέρια τους μια σειρά που μπορεί να τους κάνει... μαγικά και στη «μάχη» της τηλεθέασης, αποφασίζοντας έτσι να προβάλουν τη φετινή σεζόν ορισμένα από τα επεισόδιά της.


Πηγή: Τηλεραμα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !