Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος της αρχής... Δείτε φωτογραφίες

2

 



Αυτό δεν είναι το τέλος.

Δεν είναι καν η αρχή του τέλους.

Ίσως είναι το τέλος της αρχής.


Με τις κάμερες να καταγράφουν δυνατές στιγμές και μεγάλες ανατροπές, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Τα στοιχεία πολλά, τα ερωτήματα ακόμα περισσότερα για ένα αύριο που κρύβει το πιο σκοτεινό μυστήριο…

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου, στις 22:00, με νέα καθηλωτικά επεισόδια, για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία και να κόψουν την ανάσα μας…





Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντωμεταξύ ολόκληρο κανάλι οι δημόσιες σχέσεις του τι σκατά κάνουν ? Τμήμα διαφήμισης Γιοκ ? Είναι δυνατόν να έχει περάσει ένας μήνας κοντά διακοπής των σειρών και να μην έχεις κάνει ούτε ένα πρόμο? Μόνο στους παγιδευμένους έχει βγάλει δύο τιζεράκια και αυτό επειδή το Τουίτερ τους κράζει. Οι Παπαδόπουλοι το εκτός υπηρεσίας και η μάγισσα ξεχασμένα από το θεό. Κι άντε το εκτός υπηρεσίας το έχεις του πεταματού για κόψιμο. Οι Παπαδόπουλοι πανε συμπαθητικά. Ούτε εν τρέιλερ? Ούτε μια δημοσίευση ? Για τη μάγισσα που τη θέλουν και διάδοχο των μελισσών βλέπω να μαθαίνουμε λεπτομέρειες μια μέρα πριν την πρεμιέρα. Μου φαίνεται ότι έχουν χάσει τη μπάλα ενώ περίμεναν άλλα τους βγήκαν οι παγιδευμένοι που τους είχαν του πεταματού και τώρα τρέχουν να τα μπαλωσουν ούτε επεισόδια δεν έχουν σε στοκ. Για αυτό ο άλφα σκίζει, το ίδιο και το Μέγκα ενώ έχουν σειρές που δεν αξίζουν όσο πχ οι παγιδευμένοι και οι Παπαδόπουλοι ( πχ μουρμούρα, μαύρο Ρόδο που δεν έχει καμία εξέλιξη, η τρας γη της ελιάς κτλ). Όμως τα κανάλια τις διαφημίζουν και παίζουν παντού . Σε αντίθεση με τους Παπαδόπουλους που αν σας ρωτήσω δεν θα τους ξέρει κανείς σας (που κι εγώ από το γιου τιουμπ τους έμαθα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο Δευτερα οι παπαδοπουλοι σε επαναληψη καθε βραδυ

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !