ΣΚΑΪ: Βγάζουν εκτός εκπομπής την Ντόρα Κουτροκόη....

4

 



Μετά την ψυχαγωγία, ξεκίνησαν οι αλλαγές και στην ενημέρωση και μάλιστα από την πολύ πρωινή ζώνη. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ξαφνικά στην Ντόρα Κουτροκόη ότι αύριο Παρασκευή είναι η τελευταία της μέρα στον ΣΚΑΪ και στο «Σήμερα» δίπλα ή καλύτερα ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και στον Ακη Παυλόπουλο.

Η δημοσιογράφος που επιλέχθηκε να είναι η γυναικεία φωνή στην εκπομπή και να αντικαταστήσει την Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται ότι δεν έδεσε καθόλου με τους δυο συναδέλφους της ενώ και πρακτικά υπήρχαν πολλά θέματα όπως για παράδειγμα των θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα – ένα για τον κάθε παρουσιαστή με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να παθαίνει σύγχυση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την παύση της και μάλιστα μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν.

Παράλληλα, με την Ντόρα Κουτροκόη παρελθόν από το κανάλι του Νέου Φαλήρου αποτελεί και ο δημοσιογράφος Τίμος Παπαδόπουλος και μάλιστα μετά από 15 χρόνια.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (youfly)



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε οποιοδηποτε αλλο καναλι θα ειχε αλλαξει ολη η διοικηση με τη σωρεια αστοχιων! Εδω βεβαια ειναι ειδικη περιπτωση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διοίκηση του Σκαι έχει χάσει την μπάλα το ένα φάουλ μετά το άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν πως δεν θα αντέξει το τρίο αυτό και αυτή που θα την πληρώσει θα είναι η Κουτροκόη. Τώρα είδαν αυτοί πως δεν βόλευαν τα τρία παράθυρα; Το καλοκαίρι δεν έκαναν πρόβες για να δουν αν βολεύουν ή όχι;; Εντάξει τώρα. Της ρίχνουν την ευθύνη και την διώχνουν. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και όπως συμβαίνει συνήθως την πληρώνει το όνομα με την μικρότερη δυναμική. Δεν φταίνε τα παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δω ποτε θα βαλουν μυαλο ολοι αυτοι οι παρουσιαστες που «μιλανε σε πολυ καλο κλιμα και δινουν τα χερια με το υψηλοβαθμο στελεχος και πανε σκαι»! Δεν ρωταγαν; Δεν ακουγαν; Εδω και 5 χρονια ο σκαι ειναι κακοτοπια. Οι συνεργασιες λυνονται εν μια νυκτι και καταληγουν ενιοτε σε εξωδικα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !