Προ νέο κύκλο ο Παράδεισο του ALPHA...

2




Λίγο πριν από την εκπνοή του έτους και ενώ βγαίνουν οι πρώτοι έλεγχοι τριμήνου για τις σειρές, ξεκινούν στα κανάλια οι πρώτες συζητήσεις για τα projects μυθοπλασίας που θα πάρουν εισιτήριο για την προσεχή σεζόν. Ο Alpha βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες για να καθορίσει τα επόμενα βήματά του και αναζητεί… άγκυρες σταθερότητας.

Την ώρα που «φουντώνουν» οι συζητήσεις για το μέλλον του «Σασμού», με το σενάριο για σίκουελ της δημοφιλούς σειράς να είναι πάνω στο τραπέζι, μια άλλη σειρά παίζει πολύ δυνατά για «προαγωγή» στην επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον «Παράδεισο των κυριών», που μεταδίδεται καθημερινά στις 20:00. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο Alpha δηλώνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του «Παραδείσου», που στέκεται ικανοποιητικά στον ανταγωνισμό των δελτίων ειδήσεων, και του «Ράδιο αρβύλα», ενώ ήδη το κανάλι ενημέρωσε την παραγωγή ότι επιθυμεί να υπάρξει και νέος κύκλος επεισοδίων το επόμενο φθινόπωρο.

Τη συνέχιση της σειράς ευνοεί το γεγονός ότι το ιταλικό «Il paradiso delle signore», στο οποίο βασίζεται ο «Παράδεισος», έχει μεγάλο ορίζοντα, καθώς έφτασε τις τρεις σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !