Ο ALPHA καλεί Netflix...

15

 


Ο Alpha στον ανταγωνισμό του με το Mega επιδιώκει να πουλήσει και εκείνος προγράμματα στο Netflix, το οποίο επιδιώκει να δημιουργήσει μία ελληνική ταινιοθήκη


Εκτός από το “Maestro” που είχε απήχηση στο δείγμα της ελεύθερης τηλεόρασης, αλλά όχι στο βαθμό που τη διαφημίζει το Mega, όπως έχουμε ήδη γράψει στο στόχαστρο είναι και η σειρά “Milky Way”.

Ο Alpha θέλει να χτίσει μια γέφυρα επικοινωνίας με το δίκτυο. Με τα κριτήρια του Netflix θα μπορούσε να ενταχθεί η “Νύχτα” αλλά ο αριθμός των επεισοδίων είναι ατελείωτος.

Το ενδιαφέρον του Netflix σχετικά με την ελληνική αγορά και ειδικά για το “Maestro” όταν οι άλλοι ασχολούνταν με τις δήθεαν ψυχαγωγικές εκπομπές.


O διεθνής ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος διότι στην πλατφόρμα του Netflix, φαίνεται και “πιο παιδάκι αντιγράφει από το διπλανό του” ιδέες, σενάρια, σκηνές κλπ.

Πηγή: typologies.gr(Αιχμές)

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εάν ο αλφα συνέχιζε τη 10η εντολή του 2015 ίσως λέω ίσως είχε μια πιθανότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Alpha και κανένα άλλο κανάλι δεν έχουν σειρές επιπέδου Netflix. Μόνο το Mega παράγει τέτοιου είδους σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πέσει το επίπεδο και στις σειρές του Netflix. Συχνά πυκνά δέχεται αρνητικές κριτικές από τον κόσμο για τις παραγωγές του. Σε κάποιες χώρες έχει χάσει και συνδρομητές. Η αλήθεια είναι πως θέλω να δω τί κριτικές θα λάβει η σειρά του Παπακαλιάτη από τον κόσμο στο εξωτερικό γιατί αρκετοί είναι πολύ αυστηροί.

      Διαγραφή
    2. Και η ΕΤ1 παράγει τέτοιου είδους σειρές που θα μπορούσε να εξάγει.

      Διαγραφή
    3. Ο αντ1+ επισης παραγει. Οι Σερρες και η Γεφυρα ειναι εξαιρετικες σειρες. Για τις Σέρρες επίσης εχει συζητήσει το νετφλιξ. Οσον αφορα την πρωτιά του mega, μαλλον ξεχνανε οτι η πρωτη σειρα που ήθελε διακαώς το νέτφλιξ ηταν το ετερος εγω απο cosmote tv, το οποιο δεν συγκρινεται καν με ολες τις υπολοιπες. Το maestro (που ειναι μια εξαιρετικη σειρα προφανως) ευνοηθηκε απο την επιθυμια του νετφλιξ να ανοιχτει στην ελληνικη αγορα (δυσκολο να μπει στο τοπ 10 αλλων χωρων). Μια σαπουνοπερα τυπου αυτη η νυχτα μενει, αγριες μελισσες, σασμος δεν πληρουν τα κριτηρια σε καμια περιπτωση ανεξαρτητως των καλων παραγωγών.

      Διαγραφή
    4. Οι Σέρρες, αν και προσεγγίζουν καίρια θέματα, το χάνουν στην πράξη. Άνευρο σενάριο, μέτριες ερμηνείες και κακή σκηνοθεσία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει έστω λίγα για κινηματογράφο μπορεί να διακρίνει το ερασιτεχνικό της παραγωγής. Χωρίς κανένα προσωπικό μένος προς τον ΑΝΤ1 ή τον κ. Καπουτζίδη.

      Διαγραφή
  3. xaxaxxaxa η νυχτα ουτε καν .....σαν βινετοκασσετα ειναι,καμμια ελπιδα για netflix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νύχτα σαν βιντεοκασέτα με τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα;;; Καλά, καταλάβαμε τι είσαι και γιατί γράφεις μπούρδες...ξύδι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 6:12 πολύ θα το ήθελες να είναι έτσι, όμως το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην οθόνη μας σε διαψεύδει. Διάλογοι, σκηνοθεσία, ερμηνείες, μουσική, σκηνικά, κοστούμια, όλα άψογα. Περαστικά.

      Διαγραφή
  4. Χαμενη ευκαιρια της ΕΡΤ που δεν εδωσε το Καρτποσταλ! Θα ειχε τοσα εσοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Αυτή η σειρά θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε πλατφόρμα και το άξιζε κιόλας.

      Διαγραφή
  5. Ο Alpha δεν έχει ελπίδα με τις σειρές που έχει τώρα. Εδώ ούτε ο Σασμός θα είχε κάποια ελπίδα γιατί για ένα ξένο θα είναι μια σαπουνόπερα και δεν ενδιαφέρουν το Netflix οι σαπουνόπερες. Θέλουν σειρές με σενάριο με αρχή και τέλος και δομημένες σε μικρό αριθμό επεισοδίων. Είναι σαν να θέλει το Mega να μπει και η Ελιά στο Netflix, αυτά δεν γίνονται. Για τη νύχτα ασχολίαστο, εδώ δεν τη βλέπουν οι Έλληνες, θα ενδιαφερθούν οι ξένοι για τη Νύχτα; Αν φτιάξει σειρές με τις προϋποθέσεις αυτές, "σφικτός" αριθμός επεισοδίων και πραγματικά ενδιαφέρουσα, τότε καλώς να χτυπήσει τη πόρτα του. Με τις υπάρχουσες σειρές, απλά δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν την βλέπουν ούτε οι Ελληνες τη Νύχτα; Από το κεφάλι σου τα βγάζεις αυτά τα φούμαρα;

      Διαγραφή
    2. Η νύχτα κάνει 15 έχοντας απέναντι δυο σειρές που και εκείνες κάνουν περίπου τόσο. Άρα οι Έλληνες ούτε το μαύρο ρόδο βλέπουν ούτε τους παγιδευμένους.

      Διαγραφή
    3. Ούτε ο αντ1 έχει σειρές για νετφλιξ, οι παγιδευμένοι είναι αντιγραφή τουρκοσήριαλ. Ούτε φυσικά τα σήριαλ του σκάι. Μόνο το μέγκα με το μαέστρο και ίσως με το ρόδο, το όπεν με το κόκκινο ποτάμι και η ΕΡΤ με το κάνε ότι κοιμάσαι.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !