Ελεονώρα Μελέτη: Η αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Μουτσινά - Έχουν ξεχάσει ότι έκανα κι εγώ αντίστοιχη εκπομπή τουλάχιστον 8 χρόνια

3


Ένα μήνυμα θέλησε να στείλει η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τα λεγόμενα του Νίκου Μουτσινά ότι η εκπομπή της αντιγράφει το «Happy Day».

Μέσα από τον αέρα του «Mega Καλημέρα», η παρουσιάστρια απάντησε με φανερή την ενόχλησή της κι «υπενθύμισε» πως η ίδια κάνει αντίστοιχες εκπομπές από το 2008.

«Επειδή δεν έχω καμία απολύτως ενοχή και δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη, υπάρχει κόσμος ο οποίος λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη πρωινή εκπομπή πρωινή, αντίστοιχη, ανταγωνιστική. Τα φιλιά μου στη Σταματίνα. Αλλά ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι, που υποτίθεται ότι κάνουν και τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι έκανα κι εγώ αντίστοιχη εκπομπή τουλάχιστον 8 χρόνια, από το 2008;», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, θέλησε να αναφερθεί στον Σταμάτη Μαλέλη και τόνισε πως εκείνος ήταν που εμπνεύστηκε πρώτος από όλους αυτού του είδους εκπομπές.

«Κάποιοι εδώ μέσα που κάνουμε τηλεόραση, ξεχνάμε και ποιοι είναι οι δημιουργοί κάποιων κόνσεπτ. Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ και το έχω πει και με τον κύριο Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εμπνεύστηκε αυτές τις εκπομπές σε αυτή εδώ τη ζώνη, της εναλλακτικής, ενημερωτικής ζώνης, ότι υπάρχουν τηλεόραση και ξεχνάνε ότι τις εκπομπές αυτές τις ξεκίνησε πρώτος ο δημιουργός. Ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σε αυτή την τηλεόραση. Από ανθρώπους που λένε ότι κάνουν τηλεόραση. Και σε αυτή την εκπομπή και στις υπόλοιπες εκπομπές», κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Α! Ο Μαλέλης είναι υπεύθυνος για την εναλλακτική ενημέρωση στην πρωινή ζώνη. Αυτός την εμπνεύστηκε για τα Ελληνικά δεδομένα. Θέλω να πιστεύω πως όταν την εμπνεύστηκε δεν φαντάζονταν τη σημερινή κατάντια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο κι αν δεν πάω τη Μελέτη, δεν έχει άδικο σε αυτό. Μετά τον Πρωινό καφέ, παρουσίαζε για χρόνια τη πρωινή μελέτη στο σταρ που είναι ακριβώς το ίδιο με το happy day και το mega καλημέρα, Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !