Το Μουντιάλ και ο Μόνος στο σπίτι "έφαγαν" Κοκλώνη και Κορομηλά - Αναλυτικά τα ποσοστά (3/12/2022)

11


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες:

Πρόγραμμα 18-54

ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ  12,8
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - FIFA WORLD CUP 30,1
ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 10,8
JUST THE 2 OF US 12,5
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 6,4
ΤΑΙΝΙΑ STAR 8,4
TAINIA STAR 15,9
O,TI ΑΓΑΠΩ 2,0
ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΕΜΟΣ 3,9
ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 6,8
ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 10,4


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. Οκ να σε περναει το Μουντιαλ, αλλα να σε περνάει και μία χιλιοπαιγμένη ταινία;; Χαχαχαχ ας πανηγυρίσουν που ηταν #1 στο twitter (με αμφιλεγόμενο αριθμό αληθινών τουιτ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κοκλώνης έκανε τουλάχιστον διψήφιο. Έχει έτοιμη την δικαιολογία. Η Κορομηλά το βύθισε τελείως το πλοίο στο δυναμικό. Ευτυχώς υπάρχει και η ΕΡΤ και έτσι θα έχει να λέει πως δεν βγήκε τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια, γιατί το σπίτι με το Μέγκα και το j2us έχουν το ίδιο κόστος....

      Διαγραφή
  3. Καλα την Ρουλα την εφαγαν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To ''Σπιτι με το Mega'' ειναι μουσική αφιερωματική εκπομπή. Το ταβάνι μιας τέτοιας εκπομπής είναι το 10-12% σε νορμαλ μέρες, εκτός ρεβεγιών. Δεν ειναι ουτε ριαλιτι, ουτε ταλεντ σοου, ουτε σαπουνόπερα να περιμένεις να σκίζει σε νούμερα, πόσο μάλλον σε εποχές Μουντιαλ. Μη συζητήσουμε καν για τις υπόλοιπες μουσικές αφιερωματικές εκπομπές τύπου ''Μουσικο κουτί'' και ''Ενα τραγουδι ακόμα'' που το ταβάνι τους είναι το 3-4%. Αυτές τις εκπομπες περισσότερο τις εχουν τα καναλια για το καλλιτεχνικό prestige που προσφέρουν παρά ως ανταγωνιστικά προιόντα. Μόλις τελειώσει το Μουντιαλ, το ''Σπιτι με το Mega'' θα επανέλθει στα σταθερά ποσοστά του γύρω στο 10% που είναι μια χαρά.

    Ο μεγάλος ηττημένος της βραδιάς είναι ξεκάθαρα ο Κοκλώνης με το πολυδαπανο σοου του. Ακόμα και με τη δικαιολογια του σαρωτικού Μουντιαλ απεναντι, το 12% για ΤΟΣΟ πολυδάπανη και ΤΟΣΟ πολυπρόσωπη εκπομπή είναι άσχημο.

    Μεγαλος κερδισμένος της βραδιάς φυσικα το ''Μονος στο Σπιτι'' που είναι θα λέγαμε το... ''Κωνσταντίνου και Ελενης'' των χριστουγεννιατικων ταινιων. Απέθαντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δελτίο τύπου από τον ALPHA: πρώτο μουσικό σόου. Είστε για γέλια. Συνέλθετε . Έχετε χάσει τη μπάλα εντελώς προκειμένου να πείτε κάτι θετικό στον συγκεκριμένο. Γελάει όλος ο mediakos κόσμος μαζί σας αλλά και ο απλός τηλεθεατής που τα διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκίζει σε δημόσιες σχέσεις ο Κοκλώνης. Πολλά site γράφουν πως το just πάει καλά κλπ. Με 12% αλλά σοου όπως Sunday live, σπατα live κλπ κοβοντουσαν εντωμεταξύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαφνικά το Μουντιάλ το υπολογίζουν κάποιοι. Ποιοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι θα πατώσει ο Αντ1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομιζω να τον χαλασε τον Αντ1 το Μουντιαλ,παρολο που στην αρχη δεν το πιστευαν ουτε οι ιδιοι οτι θα στρογγυλοκαθισει οχι μονο στην prime time εκθρονιζοντας συχνα Σασμο,Ελια και σια αλλα και στην απογευματινη ζωνη,και στην μεσημβρινη και οπου αλλου επαιζε. Σιγα-σιγα πλησιαζοντας προς τον τελικο στις 18/12 θα μειωνονται οι ωρες προβολης του,π.χ αυτη τη βδομαδα δεν εχει Τεταρτη,Πεμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !