Ρεβεγιόν στην ΕΡΤ «1, 2, 3… Έρχεται το ’23»

8


 Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, γεμάτο λάμψη, τραγούδια και χορό, η ΕΡΤ καλωσορίζει το 2023 και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!

Όσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, μην ψάχνετε, κλείστε θέση στην ΕΡΤ. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους μάς προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» !


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους μάς προσκαλούν σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Μαζί τους η Γιώτα Νέγκα, η Ρένα και μια εξαιρετική μπάντα, «Οι μουσικοί του Κουτιού». Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Λένα Παπαληγούρα, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, ενώ στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, ο Χρήστος Λούλης με την Έμιλυ Κολιανδρή, η Δωροθέα Μερκούρη με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, και ο Τάσος Γιαννόπουλος με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Ακόμη, σε τραγουδιστικά ντουέτα θα απολαύσουμε τους: Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Θεοδώρα Σιάρκου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Μελιτά, Νεφέλη Κουρή, Θοδωρή Φραντζέσκο, Γιωργή Τσουρή, Δημήτρη Σαμόλη , Άλκηστη Ζιρώ, Μιχάλη Σαράντη, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, Δημήτρη Καπουράνη, Λεωνίδα Κουλουρή, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Βάσω Καβαλιεράτου αλλά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.


Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:50, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την καινούργια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία…

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παλι με κονσερβα προγραμμα θα υποδεχτουμε το νεο ετος?Μα τοσο δυσκολο τους ειναι να κανουν ενα ζωντανο σοου οπως παλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαυρο χαλι φετος τα εορταστικα ρεβεγιον. Ο Κοκλωνης καρα-trash, οι εκπομπες του Μπεζου και του Παπαδοπουλου μέσα στη ναφθαλίνη τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα. Η Ρουλα μόνο στο ''Σπιτι με το Mega'' έκανε ωραία επιλογή για τα Χριστουγεννα με Πλουταρχο και Παολα σε ωραιο λαικο πρόγραμμα. Και γι'αυτο πήρε και τη πρωτιά στην τηλεθέαση. Τώρα για Πρωτοχρονιά με Κιάμο...πιο μέτρια τα πραγματα.

    Τα υπολοιπα καναλια κονσερβα ξενες κι ελληνικες ταινιες.

    Φτώχεια και βαρεμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν σ'αρέσει εσένα, που λες τις έξυπναδες σου, μην βλέπεις τηλεόραση, εγώ πάντως θέλω να δω την αλλαγή του χρόνου, αυτό με νοιάζει.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά είναι οι εκπομπές του Μπέζου και του Παπαδόπουλου. Ειδικά ο δεύτερος θα έχει καλεσμένα φέτος πρόσωπα από όλο το πρόγραμμα της ΕΡΤ, καθόλου τα ίδια και τα ίδια. Απορώ πού την είδες τη ναφθαλίνη.

      Διαγραφή
    3. Ναι φοβερα πρωτότυπη η επιλογή Μακεδόνα για Χριστουγεννα και Ασλανιδου για Πρωτοχρονια στην εκπομπή του Μπέζου. Λες και δεν τους έχουμε δει σε ανάλογα εοερταστικά άλλες 52 φορές τις εποχές του ''Στην υγειά μας''.

      Επίσης φοβερές επιλογές στην εκπομπή του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ να φέρουν για χιλιοστή φορά Πορτοκάλογλου-Ρένα Μόρφη και Φοίβο Δεληβοριά. Λες και δεν τους βλέπουμε ΚΑΘΕ εβδομάδα στις δικές τους εκπομπές και πόσες άλλες σε άλλες εκπομπές της ΕΡΤ που πάνε καλεσμένοι. Για τις τραγουδιστικές ικανότητες Φωτη Σεργουλόπουλου και Τζενης Μελιτα δε...δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω...! Κι όλα αυτά σε ένα σκοτεινό και θαμπό σκηνικό...

      Διαγραφή
    4. Πωπω γκρίνια και μιζέρια! Μια χαρά εορταστικό ήταν του Παπαδόπουλου και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε!

      Διαγραφή
  3. Τελικά το καλύτερο εορταστικό ήταν αυτό του Παπαδόπουλου! Μπράβο τους, πολύ ωραία παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !